Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Dijital İş Yöneticisi Alımı Gerçekleştirecek!

ING Bank Dijital İş Yöneticisi Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Düzenlediği kampanyalar ve gerçekleştirdiği inovasyonlar ile bankacılık sektöründe oldukça önemli başarılara imza atan ING Bank, dijital bankacılık alanında yönetici pozisyonunda çalışacak personel alımı yapacak.

ING Bank, banka personeli alımı gerçekleştirecek. En uçlarda gerçekleştirdiği fintech inovasyonları ile müşterilerinin rahat ve keyifli bir bankacılık deneyimi yaşayarak tüm ihtiyaçlarına çözüm olmayı hedefleyen ING Bank, banka çalışanı alım ilanında bir takım ön şartlar sunuyor.

ING Bank Dijital İş Yöneticisi Alım Şartları

ING Bank, adayların işletme ve pazarlama gibi üniversite bölümlerinden mezun olmuş olmasına ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamış olmasına önem veriyor. Yönetici pozisyonunda çalışacak olan adayların ileri bir seviyede İngilizce bilgisine sahip olmasını talep eden banka, sektörde en az 5 yıllık tecrübeye sahip olunmasını da önemsiyor.

Banka iş başvurusu yapacak olan adayların insan ilişkilerinde başarı göstermesine, iletişim için kendine güvenmesine, takım çalışması ile uyum sağlayabilmesine önem verirken, aynı zamanda analitik bir düşünce yapısına sahip olmasına, zaman yönetimi konusunda başarılı olmasına, planlama ve organizasyon aşamalarında yetkinliğinin yüksek olmasına önem veriyor. İşe alım gerçekleştirilecek banka personeli adaylarının sonuç odaklı çalışma yapabilmesine önem veren ING Bank, dijital bankacılık kanallarında başarı sağlayabilecek adayların iş başvurusu yapmasını talep ediyor.

Dijital Bankacılık İş Yöneticisi Yapılacak İş Tanımı

ING Bank istihdam edeceği personelin, dijital bankacılık kanalları vasıtası ile yapılan pazarlama ve iletişim süreçlerini yönetmesini, ürünleri yöneterek, iletişim aşamasında istikrarı elde edebilmesini, bankanın mevcut stratejilerine uygun iletişim faaliyetleri gerçekleştirmek aşamasında sorumluluk almasını talep ediyor. Personelin bankaya ait internet sitesi, internet bankacılığı ve mobil bankacılık alanlarındaki içeriklerin yönetimini gerçekleştirilmesini de talep eden ING Bank, yöneticinin pazarlama iletişimi ekibi ile koordinasyonlu bir çalışma gerçekleştirerek, bilgi akışını sağlayıp, süreçleri etkin bir şekilde yönetmesini, dijital kanallarda müşterilere sunulan hizmetlerin koordineli bir şekilde kontrol edilerek aksaklıkların önüne geçilmesi, geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve verimliliğin artırılması faaliyetlerinde görev alınmasını talep ediyor.

Banka İş Başvurusu ve Detayları

ING Bank tarafından 12 Ekim 2017 tarihinde güncellenen banka personel alım ilanına 10 Aralık 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-dijital-bankacilik-is-yoneticisi-1892396?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.