Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTürkiye Geneli 1146 Şoför Alımı Yapılacak!

Türkiye Geneli 1146 Şoför Alımı Yapılacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye genelinde farklı farklı alanlarda faaliyet gösteren özel şirketler, İŞKUR aracılığı ile iş ilanları yayınlıyorlar.

İŞKUR aracılığı ile yayınlanan iş ilanları kapsamında en az ilköğretim mezunu olan 1146 şoför alımları gerçekleştirilecek.

Şoför Alımları ile İlgili Detaylar

Şoför alımlarına başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları istenip, firmaya göre de yaş kriterlerine uygunluklarının olması gerekmektedir.

Sakarya, Manisa, Samsun, Elazığ, Isparta, Kütahya, Kocaeli, İstanbul ve Ankara ilk sırada yer almak üzere çok sayıda il için alımlar gerçekleştirilecek.

Şoför alımları gerçekleştirecek firmalar arasında Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Rota Bilgi Mühendislik ve Denizli Taşımacılık gibi firmalar bulunmakta.

Adayların SRC belgesine ve istenilen sınıfta sürücü belgesine sahip olmasını talep eden firmaları, alım yapılacak şehir bazında da o lokasyonda ikamet etmeleri talep edilmektedir.

Yayınlanan iş ilanları kapsamında firmalar farklılık gösterdiğinden ötürü başvuru süreçleri de firmalar bazında değişiklik göstermektedir. Firmaların şoför alım ilanları ile ilgili ayrıntıları incelemek ve başvurunun tamamlanması için ilk aşamada bireylerin İŞKUR’a kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra ise  https://goo.gl/v5oEyo  adresinden giriş yaparak, tüm bilgilerin eksiksiz olarak girilmesi gerekmektedir.

İŞKUR’a Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?

İŞKUR’a kayıt yapılması için en önemli hususlardan biri bireylerin 14 üzeri yaşta olmaları gerekmektedir. Ayrıca bir diğer önemli husus ise erkek adayların kayıt esnasında askerlik görevlerinde bulunmamaları gerekmektedir. Meslek tespitinde beyan esas alınıp, beyanların gerçek olmaması halinde ise İŞKUR’un sorumluluğu altında olmamaktadır. Kayıt esnasında tüm bilgilerin eksiksiz ve tam olarak girilmesi gerekmektedir.

İlgili iş ilanı ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için aşağıda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/isci-alim-ilanlari/iskur-araciligiyla-1146-sofor-alimi-yapiliyor-h39690.html

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.