Ana SayfaEkonomi10.12.17 Güncel Altın Fiyatları! Altında Son Durum Ne?

10.12.17 Güncel Altın Fiyatları! Altında Son Durum Ne?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatları, düşüşe geçen döviz kurlarının etkisinde düşüş eğilimi devam ettiriyor. Peki haftasonu Kapalıçarşı’da altın fiyatları nasıl seyrediyor?

Altın fiyatlarında düşüş eğilimi devam ediyor. En kıymetli maden olma özelliğini taşıyan ve neredeyse tüm dünyada güvenli liman olarak tanımlanan altın, son dönemlerde önemli yükselişler yaşayarak, yatırımcısına iyi düzeyde gelir bıraktı. Şimdi ise düşüş eğilimine geçen gram altın fiyatlarında, özellikle Asya piyasalarında yaşanan direnç kırılması ve stratejik risk faktörünün azalmış olması gibi sebepler, fiyatların yavaş yavaş gerilemesine ortam yarattı.

Haftanın son işlem gününde, günün son saatlerine kadar yükseliş eğilimini koruyan gram altın fiyatları, gün sonuna geldiğinde yerini düşüşe bırakmıştı. Bugün itibariyle gram altın fiyatı 154,08 Türk Lirası’ndan satışa sunulurken, haftanın ilk işlem günü olan Pazartesi günü altın fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği büyük bir merak konusu oldu.

10 Aralık Pazar günü itibariyle Kapalıçarşı’da işlem gören çeyrek altın fiyatları ise 252,66 Türk Lirası seviyesine geriledi. Özellikle hanımlar tarafından yakın ilgi gösterilen yirmi iki ayar bilezik fiyatları da, bugün itibariyle 141,70 Türk Lirası seviyesinden satışa sunulurken, haftayı kapatma değeri ise 142,50 Türk Lirası olarak kayıtlara geçmişti. 22 ayar bilezik, tüm altın ürünleri arasında en fazla değer kaybeden ürün olurken, aynı zamanda en çok direnç de yirmi iki ayar bilezik tarafından gösteriliyor.

10 Aralık Pazar 10.45 Altın Fiyatları

Gram altın alış fiyatı 153,2742 Türk Lirası olurken, satış fiyatı 153,4181 Türk Lirası’ndan işlem görüyor. Çeyrek altının alışı 246,4985 Türk Lirası’ndan yapılırken, satışı da 252,6609 Türk Lirası’nı buluyor. Yarım altın için uygulanan alış fiyatı 492,9970 Türk Lirası olurken, satışları da 505,3219 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Tam altın için uygulanan alış fiyatı 985,994 Türk Lirası olup, satış fiyatı da bin 7,563 Türk Lirası’na denk geliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.