Ana SayfaGündemTEB’e Girişim Finansmanı Ödülü!

TEB’e Girişim Finansmanı Ödülü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu hafta içerisinde düzenlenen İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Etkinlikleri’nde Türk Ekonomi Bankası (TEB)’na Girişim Finansmanı Ödülü verildi.

Türk Ekonomi Bankası tarafından daha önce başlatılmış olan Minik Maker’lar İş Başında projesi ile Türkiye’nin her köşesinden etkinlik için davet edilen minik maker’lara sunulan destekler ile birlikte, İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nın son gününde sahneye çıkartıldı. Daha önceden 3D yazıcı ile yapılmış olan ve içerisinde toplam 551 adet miniğin fotoğrafının bulunduğu Türk bayraklı haritayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye eden minik maker’lar, haftanın en çok heyecanlandıran anlarını yaşatmayı başardılar.

Minikler Geleceği Hayalleriyle İnşa Edecekler

Sahnede yerlerini alan minik maker’ların heyecanına ortak olan Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici, gerçekleştirdiği açıklamalarda çocukların gelecekte büyük girişimciler olacağını, geleceği hayalleri sayesinde inşa edebileceklerine inandığını ifade etti. TEB olarak inovasyon konusunda birçok ödül aldıklarını ifade eden Leblebici, bu ödüllerin en güzelinin çocukların yüzlerinde oluşan gülümsemeler olduğunu ifade etti.

Minik Maker’lar projesinde Türkiye’nin her yerinden gelen çocukların bir arada olduğunu, bu sene etkinliğin ismi ile vizyonu çerçevesinde Born Global isimli bir alan oluşturulduğunu ve çocukların bu alan sayesinde girişimciler ile tanışarak, projeleri yakından görebilme imkânına kavuştuklarını aktardı. Türk Ekonomi Bankası’nın katma değeri yüksek, inovasyona dayalı bir ekonomiyi, Türkiye’nin geleceği olarak gördüğünü ifade eden Leblebici, rekabetin içerisinde sıyrılabilmenin tek yolunun inovasyondan geçtiğini kaydetti.

TEB’in büyün birimleri ile birlike girişimcilik ve inovasyon odaklı bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Leblebici, düzenlenen İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nın son gününde Girişim Finansmanı Ödülü’nü de diğer ödülleri arasına eklediklerini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

48,216BeğenenlerBeğen
11,397TakipçilerTakip Et
64TakipçilerTakip Et
2,239TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Türkiye İş Bankası Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alacak!

Türkiye İş Bankası, banka iş ilanları kapsamında yayımladığı yeni bir ilanla personel alımı yapacağını...

Fibabanka, Müşteri Hizmetleri Uzmanı Alımı Yapacak!

Fibabanka, Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri departmanlarında sürekli ve tam zamanlı istihdam etmek üzere banka personel alımı yapacak.

Akbank, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi Alımı Yapıyor!

Türk bankacılık sektöründe akla gelen ilk isimlerden biri olan Akbank, yayınlamış olduğu bir ilan...

Bankaların Çağrı Merkezi Bölümleri

Bankaların çağrı merkezi bölümleri, kendi içinde de Çağrı merkezi teknik destek olan internet bankacılığı...

Kredi Borcumu Ödeyemiyorum Ne Yapabilirim?

Kredi Borcunda Yasal Süreç, Kredi Borcunu Ödeyemeyenlerin İzleyeceği Yollar, Kredi Borcu Zamanında Ödenmezse Ne Olur?, Kredi borcu

Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı: Politika Faizi Sabit Kaldı!

Piyasalarda merakla beklenen Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre politika faizinde değişiklik yapılmadı.