Ana SayfaGündemTEB’e Girişim Finansmanı Ödülü!

TEB’e Girişim Finansmanı Ödülü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu hafta içerisinde düzenlenen İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Etkinlikleri’nde Türk Ekonomi Bankası (TEB)’na Girişim Finansmanı Ödülü verildi.

Türk Ekonomi Bankası tarafından daha önce başlatılmış olan Minik Maker’lar İş Başında projesi ile Türkiye’nin her köşesinden etkinlik için davet edilen minik maker’lara sunulan destekler ile birlikte, İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nın son gününde sahneye çıkartıldı. Daha önceden 3D yazıcı ile yapılmış olan ve içerisinde toplam 551 adet miniğin fotoğrafının bulunduğu Türk bayraklı haritayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye eden minik maker’lar, haftanın en çok heyecanlandıran anlarını yaşatmayı başardılar.

Minikler Geleceği Hayalleriyle İnşa Edecekler

Sahnede yerlerini alan minik maker’ların heyecanına ortak olan Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Ümit Leblebici, gerçekleştirdiği açıklamalarda çocukların gelecekte büyük girişimciler olacağını, geleceği hayalleri sayesinde inşa edebileceklerine inandığını ifade etti. TEB olarak inovasyon konusunda birçok ödül aldıklarını ifade eden Leblebici, bu ödüllerin en güzelinin çocukların yüzlerinde oluşan gülümsemeler olduğunu ifade etti.

Minik Maker’lar projesinde Türkiye’nin her yerinden gelen çocukların bir arada olduğunu, bu sene etkinliğin ismi ile vizyonu çerçevesinde Born Global isimli bir alan oluşturulduğunu ve çocukların bu alan sayesinde girişimciler ile tanışarak, projeleri yakından görebilme imkânına kavuştuklarını aktardı. Türk Ekonomi Bankası’nın katma değeri yüksek, inovasyona dayalı bir ekonomiyi, Türkiye’nin geleceği olarak gördüğünü ifade eden Leblebici, rekabetin içerisinde sıyrılabilmenin tek yolunun inovasyondan geçtiğini kaydetti.

TEB’in büyün birimleri ile birlike girişimcilik ve inovasyon odaklı bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Leblebici, düzenlenen İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nın son gününde Girişim Finansmanı Ödülü’nü de diğer ödülleri arasına eklediklerini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.