Ana SayfaEkonomiAlman Banka Devi Bitcoin Hakkında Yatırımcıları Uyardı!

Alman Banka Devi Bitcoin Hakkında Yatırımcıları Uyardı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Alman bankacılık devi Deutsche Bank’ın baş ekonomisti olan Torsten Slok, banka müşterilerini Bitcoin yatırımları hakkında uyardı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen, yatırımcısını milyoner etmeyi başaran Bitcoin hakkında birçok finans kurumu ve kuruluşu korumacı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son açıklama ise Alman banka devi Deutsche Bank tarafından geldi. Kripto para sektörünün lideri konumunda yer alan ve bu piyasanın neredeyse yüzde yetmişlik kısmını değer bakımından tek başına elinde bulunduran Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulunan Deursche Bank Baş Ekonomisti Torsten Slok, müşterilerinin gelecek yıl yaşayacakları riskler aktardı.

Slok, yaptığı açıklamasında 2018 yılı içerisindeki en büyük risklerden bir tanesinin Bitcoin’in çökmesi olduğunu ifade ederken, diğer riskelr olarak da yüksek enflasyonu, yüksek Emtia verilerini ve Kuzey Kore tarafından yenilenen tehditleri sıraladı.

Kur Hareketleri Sistematikleşebilir!

Geçtiğimiz haftalarda Bitcoin için yapılan taleplerin 2018 yılı içerisinde genel piyasayı önemli düzeyde etkileyebilecek riskler barındırdığını ifade eden farklı bir açıklama da yine Deutsche Bank cephesinden gelmişti. Slok tarafından yapılan yazılı açıklamada da, kripto paralar için sisematik bir fiyat hareketlerinin gündeme gelmesi de ihtimaller dahilinde olduğu ifade edildi.

Bitcoin Cephesinde Sular Durulmuyor!

Yatırımcısına yüzde bin 500 gibi bir kazanç sağlatmayı başaran Bitcoin, 2017 yılını efsanevi bir şekilde tamamlamaya hazırlıyor. Global düzeydeki en köklü varlık pazarları arasında gösterilen Chicago Board Optins Exchange’nin bugün itibariyle vadeli işlemlere Bitcoin’i dahil etmesi ile birlikte sektör tekrar hareketli. Bu işlemin ilk aşamasında tam 398 adet kontratlık işlem gerçekleşirken, Bitcoin’in piyasa değeri de 15 bin 940 dolar seviyesine yükseldi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.