Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Organizasyon Yöneticisi Personel Alımı Yapacak!

Burgan Bank Organizasyon Yöneticisi Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, insan kaynakları birimi, eğitim ve organizasyon grubu ve organizasyon biriminde görevlendirilmek üzere organizasyon yöneticisi alımı yapacağını duyurdu.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da faaliyet göstermekte olan önemli bankacılık grupları arasında yer alan Burgan Bank, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Organizasyon Grubu ve Organizasyon Birimi’nde görev verilmek üzere organizasyon yöneticisi alımı yapacağını belirtiyor.

İş başvurusu yapacak olan adayların işletme bölümlerinden, iktisat bölümlerinden ya da mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmalarını önemseyen banka, bankaların organizasyonel verimlilik çalışmaları için en az beş yıllık tecrübe şartı arıyor. Adayların işgücü analizi ve raporlaması yapabilmesine önem veren Burgan Bank, süreç yönetimi aşamasına hakim olunmasına, kalite süreçlerinde deneyim sahibi olunmasına ve iyi derecede İngilizce bilinmesini de önemsiyor.

Bilgisayar programları arasında MS Office ve ARIS programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, iletişim becerisi yönünden yüksek, esnek ve uyumlu olan, hem iş takibi, hem de sonuçlandırılması konusunda başarı gösterebilen, planlama ve zaman yönetimi açısından da başarı sağlayan adayların iş başvurusu yapmasını talep eden Burgan Bank, banka personeli adaylarının analitik düşünme ve problem çözme alanlarında gelişmiş bir yeteneğe sahip olmasına, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olunmasına önem veriyor.

Yapılacak İş Tanımı ve İş Başvurusu Süreci

Burgan Bank işe alım yapılacak banka personellerinin iş süreçlerinin tanımlanması, süreç haritalarının oluşturulması, modellenmesi ve yeniden yapılandırılması aşamalarında, işgücünün analiz edilmesi ve raporlanması aşamalarında ve süreçlerin geliştirme çalışmalarının yapılmaları aşamalarında görev alacak organizasyon yöneticisi banka personeli alımı yapacak.

Burgan Bank tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde açılan bu banka iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 16 Aralık 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-insan-kaynaklari-organizasyon-yoneticisi-1809052

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.