Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak!

Fibabanka Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, engelli banka personeli alımı yapmak amacıyla banka personel alım ilanı yayınladı.

Fibabanka tarafından duyurulan personel alım ilanında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’a kayıtlı olan engelli vatandaşlar arasından personel alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR’a kayıtlı olan ve yasa gereği yüzde 40’ın üzerinde engel derecesine sahip olan kişilerin iş başvurusu yapacağı banka personeli kadrosu için, engelli vatandaşların güler yüzlü olması, iletişim alanında başarı sağlayabilmesi ve ekip çalışmaları ile uyum sağlayabilmesi oldukça önemli bir konuma sahip.

İş başvurusu yapacak olan engelli banka personeli adaylarının MS Office programlarını etkin ve aktif bir şekilde kullanabilen kişiler olmasını önemseyen Fibabanka, adayların bankanın genel müdürlüğü içerisinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirileceğini belirtiyor.

Engelli Banka Personeli İş Başvurusu

İş başvurusu yapacak olan engelli vatandaşların bankacılık sektöründe en az bir yıllık deneyime sahip olmasını önemseyen Fibabanka, adayların en az lise ya da denginde bir okuldan mezun olmuş olmasına önem veriyor.

Tam zamanlı olarak istihdam edilecek olan kişilerin en az yüzde 40 oranında engelli olmasını ve sağlık raporu ile birlikte bu engel durumunu belgeleyebilmesini talep eden Fibabanka, yapılacak banka iş başvurusu aşamasında adayların cep telefonu ve mail adresi gibi iletişim bilgilerini doğru girmelerini, iletişim kurulabilmesi açısından bilgilerin önemli olduğunu belirtiyor.

11 Aralık 2017 tarihinde Fibabanka tarafından açılan bu banka iş ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile 30 Aralık 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-engelli-memur-1285391

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.