Ana SayfaSigortaSağlık Sigortası İçin İlk Hamle FibaEmeklilik’ten!

Sağlık Sigortası İçin İlk Hamle FibaEmeklilik’ten!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Geçtiğimiz günlerde sigorta şirketlerinin sağlık sigortası satma yetkisi ile donatılması sonrasında ilk adım FibaEmeklilik’ten geldi.

Emeklilik sektörü içerisinde rakiplerine oranla genç olan ve dinamikliğini sürekli koruyan FibaEmeklilik, sektörde ilk olmanın niteliği ile birlikte uygulamaları arasında sağlık sigortasını da ekledi. Her yıl gerçekleştirdiği yüzde 200’lük hayat sigortası büyümesine Sağlık Sigortası’nı da alarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası satışına başlayan FibaEmeklilik, ivmesini yükseltmenin peşinde.

2018 yılı itibariyle müşterilerine Özel Sağlık Sigortası satmaya başlayacak olan FibaEmeklilik’in bu atılımı ile alakalı değerlendirmelerde bulunan FibaEmeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, FibaEmeklilik’in yenilikçi ürün ve hizmet yaklaşımı sayesinde emeklilik sektöründe geçirdiği 5 yıllık süre zarfında önemli adımların hayata geçirildiğini, şirket satın almaları yaptıklarını ve alanlarında lider konumlarda bulunan birçok kurum ile iş birliği gerçekleştirildiğini hatırlatan Öztürkoğlu, bireysel emeklilik alanında bir ilk olan fon market uygulaması sayesinde rekabet gücünü artırmaya ek olarak, müşterilere sunulan hizmet alanında da önemli bir kalite yükseltme yaşadıklarını belirtti.

FibaEmeklilik & Allianz Ortaklığıyla Fiba Tam Sağlık Sigortası

Öztürkoğlu, elde edilen bu deneyimin Sağlık Sigortası için öncü olmanın önünü açtığını, mevzuatta yapılan değişiklik sonrasında emeklilik şirketleri tarafından sağlık branşında satış ruhsatı edinme hakkının ilk olarak FibaEmeklilik tarafından gerçekleştirildiğini, bugüne kadar müşterilerine emeklilik ve hayat sigortası ile destek sunduklarını, artık sağlık sigortası ile de hem hastalıkta, hem de sağlıkta yanlarında olacaklarını ifade eden Öztürkoğlu, Fiba Tam Sağlık Sigortası’nı Allianz iş birliği ve Allclub programının güvencesi ile sunulacağını ifade etti.

Dünya çapında 70’den fazla ülkede hizmet vermekte olan Allianz’ın genel provizyon sistemi olan AllClub’ın operasyonel desteği ile Fiba Tam Sağlık Sigortası’nın sunulacağını ifade eden Öztürkoğlu, vatandaşların detaylı bilgi alabilmek için 444 8288’i arayabileceklerini belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.