Ana SayfaEkonomiDöviz ve Altın Fiyatlarında Merkez Bankası Kararı Sonrası Son Durum!

Döviz ve Altın Fiyatlarında Merkez Bankası Kararı Sonrası Son Durum!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Merkez Bankası bugün 2017 yılının son faiz kararını açıkladı. Beklentiler sonrasında döviz hızlı bir yükseliş yakaladı. Yükselen döviz fiyatlarına yükseliş eğilimi yaşayan altın fiyatları eşlik etti.

16.00 itibariyle gram altın fiyatları 155,9398 Türk Lirası’ndan işlem görürken, satış aşamasında uygulanan fiyatlar da 155,9591 Türk Lirası olarak gerçekleşiyor. Kapalıçarşı’da aynı saatlerde Cumhuriyet altını bin 39,525 Türk Lirası’ndan alıcı bulurken, satış aşamasında uygulanan rakamlar da bin 55,236 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Çeyrek Altın Fiyatları Yükselişte

Çeyrek altın fiyatları 16.00 itibariyle Kapalıçarşı’da 251,5828 Türk Lirası üzerinden alınırken, satış aşamasında da 258,0474 Türk Lirası’ndan  işlem görüyor. Bu bağlamda yarım altın için alış fiyatı 503,1656 Türk Lirası olurken, satış fiyatı 515,8286 Türk Lirası’na, tam altın için ise bin 5,812 Türk Lirası’ndan alım işlemi yapılırken, satış aşamasında bin 25,386 Türk Lirası değeri baz alınıyor.

Döviz Fiyatları Altın Fiyatlarına Yükselirken Eşlik Ediyor!

Bir önceki günün kapanışına oranla yüzde 1,82 oranında artış yaşayan gram altın fiyatları, yükselen döviz kuru ile birlikte yükselişini korumaya devam ediyor. Altının Ons fiyatı günlük bazda yüzde 0,18’lik yükseliş ile bin 257,48 Dolar üzerinden işlem görmeye devam ederken, aynı dakikalarda günlük bazda yüzde 0,55’lik yükseliş yaşayan Dolar, 3,8690 Türk Lirası seviyesinden, yüzde 1,19 oranında yükseliş yaşayan Euro 4,5780 Türk Lirası üzerinden işlem görmeye devam ediyor.

Bir önceki günü ani sıçrama ile kapatan Brent petrolde ise bugün düşüş hakim. Günlük bazda bir önceki kapanışa göre yüzde 0,84’lük düşüş yaşayan Brent petrol fiyatı 62,19 Türk Lirası seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.