Ana SayfaGündemYapı Kredi’den Çığır Açacak Entegrasyon!

Yapı Kredi’den Çığır Açacak Entegrasyon!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası ile Ford arasında yapılan anlaşma sonrasında Ford marka otomobillerde artık eller ve gözler kullanılmadan Yapı Kredi Mobil’e erişim sağlanabilecek!

Ford SYNC 3 Applink ile entegrasyonu sağlanan Yapı Kredi Mobil uygulaması ile birlikte artık Ford marka otomobiller içerisinde, sürücüler ellerini ve gözlerini kullanmadan erişim sağlayabilecek. Anlık olarak piyasa bilgilerini ve döviz kurlarını sesli komutlar ile bildiren entegrasyon ile aynı zaman sürücülerin Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi ile sesli komut vasıtası ile, numara çevirmeden bağlantı kurması da mümkün.

Yapılan bu entegrasyon, Ford marka araçlarda, orijinal navigasyon sistemine sahip olunması halinde, gelen güncelleme ile birlikte rahatlıkla kullanılacak. Yapı Kredi Mobil aplikasyonunu sesli komutlar ile, bankanın en yakın ATM’si için yol tarifi alımına da olanak sağlanırken, uygulamanın aynı zamanda iOS işletim sistemli cihazlar ile tam uyumlu çalışması da sağlandı.

Bankacılık Sektörü ve Otomotiv Sektörü İçin Önemli Bir Adım!

Gelişme hakkında açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, bankaların hizmet noktalarının artık sınırlarını aştığını, teknolojinin insan hayatındaki yerinin büyümesi ile birlikte birçok platformun, erişim noktası olarak dahil olduğunu dile getirdi. Yapı Kredi Bankası olarak, müşterilerin etkileşimde olduğu tüm noktalarda temas kolaylığı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Doğan, SYNC 3 ile birlikte sağlanan Ford marka araçlardaki sesli komut entagrasyonunun hem otomotiv sektörü, hem de bankacılık sektörü için önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Görüşlerini bildiren Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk de, Ford SYNC Applink’e artık sürücülerin rahat bir seyahat gerçekleştirebilmeleri için bankacılık uygulamalarının da eklendiğini, basit sesli komutlar ile klima, müzik, telefon ve navigasyon sistemlerini kumanda etmeye ek olarak bankacılık işlemleri için bilgi alınması aşamasında da destek sunulacağını dile getirdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.