Ana SayfaEkonomiAile Bütçesine Destek Olmak İsteyen Kadınlara Devletten Kredi!

Aile Bütçesine Destek Olmak İsteyen Kadınlara Devletten Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Aile bütçesine destek olabilmek amacı ile el işi yaparak, satış sağlayan kadınlara devlet faizsiz kredi olanağı sağlayacak.

Ev kadınları, el işi yapıp, bu ürünlerin satışını gerçekleştirerek aile bütçesine katkıda bulunmaya çalışıyor. Bu tarz çalışma içerisinde olan kadınlara devlet tarafından sunulacak olan faizsiz kredi imkânı ile birlikte, kadınlara önemli miktarda destek sağlanmış olacak.

15 bin Türk Lirası’na kadar çıkabilen faizsiz kredi bankalar tarafından değil, devlet tarafından veriliyor. İlk 2 yılında herhangi bir ödemenin yapılmadığı, ilk taksidin iki yıl sonra ödendiği kredi ile birlikte ev kadınlarına kendi işlerini kurabilmeleri ve ev bütçesine destek olabilmeleri için önemli bir destek sunulmuş oluyor.

15 bin Türk Lirası’na kadar faizsiz kredi imkânının tanındığı ev kadınları, kuracakları işleri ile birlikte hem aile bütçesine katkı sağlayabilecek, hem de tamamıyla kendilerine ait bir işletmenin sahibi olabilecekler.

Toplamda 9 yıla kadar vadelendirilebilen, maksimum tutarı ise 15 bin Türk Lirası olan kredi için ilk taksit ödemesi 2 yıl sonra başlayacak. Bankalar tarafından değil, devlet tarafından sunulan bu kredi, kaymakamlıklar vasıtası ile verilecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından özellikle yoksul aileleri hedefine alınarak yararlandırılacak. Hibe niteliğinde olmayan, kredi niteliğinde olan bu destek ile birlikte ev kadınları faizsiz kredi ile birlikte hayal ettikleri işi kurabilecekler.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyen ev kadınlarının, maddi durumlarının yetersiz olması ve ekonomik yoksulluğa sahip olmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayan ev kadınlarına sunulacak olan faizsiz kredi imkânı, kaymakamlıklar tarafından vakıf bütçeleri içerisinde verilecek.

İkâmet edilen adrese en yakın vakıf kuruluşuna yapılacak olan faizsiz kredi başvurusu, sunulan projeye göre vakıf heyeti tarafından incelenip, onaylanarak, kredinin temin edilmesi sağlanacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.