Ana SayfaGündemİninal Kart'tan Üstün Başarı! 2.5 Milyon Adet Kart Satışı!

İninal Kart’tan Üstün Başarı! 2.5 Milyon Adet Kart Satışı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Herhangi bir bankaya ait olmayan, tamamıyla ön ödeme sistemine dayandırılarak kullanıma sunulan İnnial girişimi, 5 yıllık süreçte 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.

Türkiye’de hayata geçirilen ve büyük bir ivme ile yükselişini sürdüren İninal kart girişimi, ülke genelinde geniş bir talep gördü. Fintech alanında Türkiye’nin adeta bir kuluçka yuvası haline gelmesi ile birlikte, bu tarz girişimler hem kolay bir yatırım alabilecekleri pozisyona ulaşım, hem de talep gördükleri için büyüme ivmelerini yükseltebiliyorlar.

Elde edilen önemli başarı hakkında bilgi veren İnial Kart CEO’su Ömer Suner, girişimin 2012 yılında kurularak hayata geçirildiğini, aradan geçen 5 yıllık sürede 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştıklarını, aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen finans girişimleri arasında da yer aldıklarını ifade etti. Türkiye’de bankacılık sistemi dışında kalan yaklaşık 25 milyon vatandaşın yer aldığını ifade eden Suner, bu kişilerin ön ödemeli kartlar ile hem fiziksel, hem de dijital platformlarda özgürce ihtiyaçlarını giderebildiklerini kaydetti.

5 Yılda 2.5 Milyon Kart Satışı!

Kullanıcıların ağırlıklı olarak e-ticaret, online oyun alışverişi ve fiziki noktalarda kullanıldığını dile getiren Suner, marketlerden dahi vatandaşların İninal kart satın alabildiklerini, toplamda 2,5 milyon adet kart satışı gerçekleştirildiğini, Mastercard’ın kullanıldığı her mağaza ve iş yerinde de bu kartların kullanılabildiğini ifade etti.

Türkiye genelinde 42 milyon farklı noktada İninal kartın kullanılabileceğini ifade eden Suner, finansal servislerin, ülke geneline yayılması arzusu ile yeni hedefler belirlediklerini, 2018 yılı itibariyle kişilerin artık bankamatikler vasıtası ile de kartlarına para yükleyebilmeleri için çalışmalar yaptıklarını, bu yılın Mart ayı itibariyle de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temin edilmiş lisans ile, bankamatikler konusundaki çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.