Ana SayfaGündemYapı Kredi'den Yılbaşına Özel İhtiyaç Kredisi ve Kredi Kartı Kampanyası!

Yapı Kredi’den Yılbaşına Özel İhtiyaç Kredisi ve Kredi Kartı Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, 2018 yılının gelişi aşamasında müşterilerine oldukça avantajlı hizmetler sunuyor. Banka, hem kredi kartı kullanımları, hem de bireysel ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte müşterilerinin gerçekleştirecekleri alışverişler için finansman desteği sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası düzenlediği kredi kartı kampanyasıyla 16-31 Aralık tarihleri arasında, World üye işyerlerinden tek seferde gerçekleştirilecek 100 Türk Lirası tutarındaki ilk alışverişte 18 TL, toplamda ise 108 TL WorldPuan kazandırıyor. Aralarında gıda, market, giyim, kırtasiye, oyuncak, züccaciye ve ev tekstili gibi birçok dalı barındındıran kampayadan Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden ve SMS göndererek katılım ypaan müşteriler, aynı zamanda Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı, Bireysel TLcard, Albaraka Worldcard, Vakıfbank Worldcard kullanıcılarının da bu kampanyadan faydalanmasına olanak tanınıyor.

Yapı Kredi Yılbaşı Kampanyası Başvurusu

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, kartlarına tanımlı olan cep telefonlarından SMS bölümüne girerek HEDIYE yazıp, bir boşluk bırakıp 4454’e SMS göndermeleri gerekiyor. Eğer Albaraka Worldcard kullanıcıları ise de AL yazıp, boşluk bırakmadan müşteri numaralarını yazıp 4454’e göndermeleri gerekiyor. Aynı zamanda Vakıfbank Worldcard kullanıcılarının da KAZAN yazıp, boşluk bırakıp, kredi kartlarının son 6 rakamını yazarak 6635’e SMS göndermeleri gerekiyor.

Yapı Kredi’den Yılbaşına Özel İhtiyaç Kredisi

Aynı zamanda Yapı Kredi Bankası yılbaşı öncesinde ihtiyaç duyulacak nakit desteğini temin edebilmeleri adına müşterilerine günde 10 Türk Lirası’na 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi fırsatı tanıyor. 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için yüzde 1,33 oranındaki faiz oranları ile ödeme planı hazırlayan banka, günlük 10 Türk Lirası, aylık 300 Türk Lirası tutarındaki ödemeler ile ihtiyaç duyulan kredinin temin edilmesine olanak sağlıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.