Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC, Veritabanı Yöneticisi Alımı Yapacak!

HSBC, Veritabanı Yöneticisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bankası, İstanbul’da bulunan şubesinin Bilgi İşlem ve Finans departmanında görevlendirmek üzere uzman pozisyonunda banka personel uzmanı alımı yapacak.

Veritabanı Yöneticisi alımı yapacak olan HSBC Bankası, banka iş başvurusu yapacak adayların ileri seviyede hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce bilmelerini istemektedir.

Veritabanı Yöneticisi Alım Detayları

Söz konusu banka iş ilanı kapsamında adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ya da ilgili diğer ilgili Mühendislik bölümleridir.

Adayların MS SQL Server 2008 ve üzeri sistemlerin kurulumu, yönetim performans ve bakım işlerinin yürütülmesi kapsamında uzmanlık düzeyinde en az 5 sene tecrübe edinmiş olmaları, Veritabanı devamlılığının sağlanması için High Availibility ve Disaster Recovery altyapıları kapsamında tecrübeli olmaları, bunların yanı sıra aynı zamanda da T-SQL ile temek network konusunda deneyimlerinin bulunması istenmektedir.

Bankacılık ya da telekomünikasyon sektöründe büyük ölçekli veritabanlarında deneyim sahibi olan adayların banka iş başvurusu ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecek olup, tüm adayların yeni teknolojik gelişmeleri takip etmeleri, her zaman yeniliklere açık olmaları, araştırmayı sevmeleri, bankacılık sektöründe kariyer hedeflemeleri istenmektedir.

Veritabanı Yöneticisi alımlarında adayların analitik düşünme yapısının gelişmiş olmasına önem veren banka, buna ek olarak sorunları hızlı çözme yeteneğinin olması, koordinasyon yeteneklerinin gelişmiş olması, inisiyatif kullanabilmelerini, inan ilişki ve iletişimlerinin etkili ve iyi olması, her zaman çözüm odaklı çalışmaları, ekip çalışmalarında başarılı olmaları istenmektedir.

Erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmaları istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

HSBC personel alımları için başvurular 20 Şubat 2018’de sona erecektir.

HSBC Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-veritabani-yoneticisi-1882671?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.