Ana SayfaGündemKredi Kartlarındaki Para Puanlar Silinecek Mi?

Kredi Kartlarındaki Para Puanlar Silinecek Mi?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her yılın son günlerinde olduğu gibi bu yıl da kredi kartlarında alışverişler ve harcamalar ile biriktirilen para puanların silinip silinmeyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı.

Kredi kartlarında biriken milyonlarca Türk Lirası tutarında para puana sahip olan vatandaşlar, yıl sonu itibariyle bu puanların silineceği haberleri sebebiyle telaşa kapıldı. Bankalar cephesinden yapılan açıklama ise ortaya atılan kredi kartlarındaki para puanların silineceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, özel kampanalar dışında, vatandaşların alışverişleri ile biriktirdikleri puanları diledikleri zaman harcayabileceklerini aktardılar.

Birçok kurum ve kuruluş tarafından vatandaşların yıl sonuna kadar ilgili para puanlarını harcamaları, aksi taktirde silineceğine dair yapılan açıklamalar vatandaşın endişesini artırmış, biriktirdikleri puanların silinip, silinmeyeceğini merak etmeye başlamıştı. Aynı zamanda para puanlarını riske atmak istemeyen vatandaşlar, yıl sonuna kadar biriktirdikleri para puanların silinmemesi için alışverişlerinde bu puanları kullanmaya başlamışlardı.

Yılbaşında Para Puanlar Silinmeyecek!

Hem bankaların kredi kartı departmanlarında görev alan yöneticiler, hem de Bankalararası Kart Merkezi yetkilileri, yıl başı sebebi ile herhangi bir para puan silinmesi uygulamasının olmadığını, vatandaşların biriktirdikleri bu puanları diledikleri zaman kullanabileceklerini ifade ediyor. Sadece belirli kampanyalar dahilinde hak edilen para puanların yeni yıl itibariyle bitebileceğini, bu kampanyalar sayesinde hak edilen para puanların da vatandaşların kredi kartlarına süreli olarak yansıtıldığını, bu gibi durumlarda para puan sahibi olan müşterilerin SMS ve kredi kartı ekstreleri ile uyarıldığını ve haberdar edildiğini ifade eden yetkililer, normal harcamalar vasıtası ile elde edilen para puanların, kazanılan yıl içerisinde kullanılması yönünde bir uygulamanın olmadığını belirtiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.