Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTürkiye Şeker Fabrikaları KPSS’yle Sürekli Personel Alımı Yapacak!

Türkiye Şeker Fabrikaları KPSS’yle Sürekli Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan personel alım ilanına göre, KPSS puanından en az 60 puan almış kişiler arasından sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü’nün Devlet Personel Başkanlığı vasıtası ile duyurduğu banka personeli alım ilanında, KPSS puanı baz alınarak sürekli işçi alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. KPSS’den en az 60 puan almış kişilerin iş başvurusu yapmaları talep edilirken, toplamda 16 işçinin istihdam edileceği belirtildi.

Gerçekleştirilen devlet personel alım duyurusunda işe alım gerçekleştirilecek kişilerin 4046 sayılı kanunun 22. maddesi kapsamında farklı kamu kurumlarına nakil hakkının bulunmadığı ifade edilirken, adayların iş başvurusu aşamasında tehlikeli işlerde çalışabileceklerini belirten sağlık raporu getirmeleri talep edilecek.

Yayımlanan personel alım ilanında istihdam edilecek 16 kişinin 2 adet bilgisayar mühendisi, 1 adet avukat, 13 adet büro personeli olarak istihdam edileceği belirtilirken, iş başvurusunda bulunurken kendi alanlarında eğitim alınmış olunması ve KPSS’den ilgili puan türünde 60 puanın üzerinde puan elde edilmiş olması önemseniyor.

Yapılacak olan iş başvuruları 3 Ocak 2018 tarihinde başlayacak. Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, personel alımlarını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. İş başvurusu yapan kişiler arasından davet edilecek olan kişiler, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde sözlü sınava tabii tutulacaklar. Bu sınav tarihi, sınava davet edilecek olan adayların listesinin yayınlanması sonrasında belirttirilecek.

3 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan personel alım başvuruları, 12 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. İş başvurusu için hem İŞKUR müdürlükleri, hem de İŞKUR’un resmi internet sitesi kullanılacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.