Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası İş Geliştirme Yetkilisi Yardımcısı Alacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası İş Geliştirme Yetkilisi Yardımcısı Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, mevcut açık pozisyonu için internet bankacılığı iş geliştirme yetkilisi yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından açılan banka personeli işe alım ilanına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerde eğitim veren işletme, iktisat, istatistik ya da mühendislik bölümlerinden mezun olmalarını önemsiyor. Adayların iyi derecede hem yazılı, hem de sözlü olarak İngilizce bilgisine sahip olmaları önemsenirken, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması da önemsenen kriterler arasında yer alıyor.

İş Başvurusu İçin Gerekli Nitelikler

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından talep edilen genel nitelikler arasında banka personeli iş başvurusu yapacak olan adayların internet ve mobil teknolojiler konusunda bilgili olması, sektöre hakim olması, pazarlama bakış açısına sahip olması ve müşteri odaklı düşünebilmesi de yer alıyor. Adayların global düzeydeki sektör trendlerini yakından takip etmelerini de önemseyen banka, yoğun ve hızlı iş ortamı içerisinde dikkatli, titiz ve detaylar konusunda özenli çalışma becerisine sahip olan adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası işe alım gerçekleştireceği adayların internet şubesi kanalı vasıtası ile sunulan her hizmetin ve servisin, iş ihtiyaçlarının belirlenmesini, bilgi sistemleri departmanı ile bu ihtiyaçların paylaşılmasını ve analiz aşamasından üretim aşamasına kadar tüm süreçler içerisinde aktif olarak yer alınmasını talep ediyor. İlgili kadroda istihdam edilecek olan personellerin internet şubesi kanalının sürekliliğinin sağlanması, düzenli geliştirilmesi, test edilmesi, proje geliştirme süreçlerine katılım sağlanması, süreçlerin takip edilmesi ve yeni süreçler için ihtiyaçların belirlenmesini, üçüncü partiler ile gerçekleştirilecek olan işbirliklerinin yönetilmesini, finansal gelişmelerin yakından takip edilmesini, şubesiz kanallarda alınacak aksiyonların belirlenerek destek verilmesini önemsiyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından açılan banka personeli alım ilanına 7 Şubat 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-internet-bankaciligi-is-gelistirme-yetkili-yard-1885477

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.