Ana SayfaDiğer İş İlanlarıKalkınma Bakanlığı Memur Alımları Yapacak! Başvurular 22.01.2018'de Başlıyor!

Kalkınma Bakanlığı Memur Alımları Yapacak! Başvurular 22.01.2018’de Başlıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kalkınma Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı kanalı ile ilgili kadrolarında istihdam etmek üzere kamu personel alımları yapacağını duyurdu.

Yayımlanan kamu iş ilanı kapsamında tek bir kadroda toplamda 13 memur alımı yapılacak. Söz konusu kamu personel alımları kapsamında adayların KPSS puanları baza alınacak olup,  adayların İşletme, İktisat ya da Endüstri Mühendisliği Bölümlerinden birisinden mezun olunması istenmektedir.

Kalkınma Bakanlığı Personel Alım Detayları

Uzman Yardımcılığı kadrosuna alım yapılacak olup,  tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine yer alan memur olma koşullarına uygun olmaları, giriş sınavının yapılacağı gün 35 yaşını doldurmamış olmaları, kamu haklarından yoksun olmayıp, görevlerini yapmaya engellerinin bulunmaması istenmektedir. Kalkınma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı sınavına girebilmek için tüm adayların 4 yıllık üniversiteden mezun olmaları istenmektedir.

Adaylarda aranan bir diğer kriter ise yabancı dil şartıdır. İngilizce, Fransızca ya da Almanca dillerinin herhangi birisinden 5 yıl içerisinde yapılmış olan YDS’ye girmiş olunması ve en az 70 puan alınmış olunması gerekmektedir. 21, 27 ve 28 Mayıs 2018 tarihinden yapılmış olan KPSS’den de en az 75 puan alınmış olması istenmektedir.

Başvurular Ne Zaman Son? Nereden Yapılacak?

Kalkınma Bakanlığı personel alımlarına başvuru yapacak adayların istenilen evrakları tamamlayarak 22 Ocak 2018 ile 5 Şubat 2018 tarihleri arasında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru süreci 5 Şubattan sonra sona erecektir.  İstenilen evraklar arasında mezuniyeti gösteren diploma ya da geçici mezuniyet belgesi, KPSS ile YDS sonuç belgelerinin aslı ya da bilgisayar çıktısı, el yazı ile hazırlanmış olan özgeçmiş ve 1 tane de yeni çekilmiş olan vesikalık fotoğraftır.

Başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. www.kalkinma.gov.tr adresinden tüm bilgilerin eksiksiz girilmesi, istenilen evrakların da sisteme eksiksiz olarak yüklenmesi istenmektedir.

Kalkınma Bakanlığı Personel Alımına ilişkin daha detaylı bilgi edinmek için haberin sonunda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/images/upload/kl.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.