Ana SayfaGündemBankalar 2018'de Dijital Dönüşümü Hızlandıracak

Bankalar 2018’de Dijital Dönüşümü Hızlandıracak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2014 yılı itibariyle dünya finans sisteminde etkilerini göstermeye başlayan dijitalleşme atağı, 2018 yılında yeni bir boyut kazanacak. Birçok yeni iş modelinin ortaya çıkması, rekabetin yükselmesi gibi etkiler ışığında 2018 yılında bankaların dijital bankacılığı vazgeçilmez bir şekilde ortaya çıkartması ve geliştirmesi öngörülürken, 2017 yılında elde edilen yüzde 86 oranındaki şube dışı temas noktalarında gerçekleşen işlem sayısı da, bu ön görüyü destekler nitelikte.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, 2018 yılında, 2017’de olduğu gibi sürdürülebilir büyüme için katkı sağlama potansiyeli olan projeleri hayata geçireceklerini, tasarruf sahiplerine önemli desteklerin sunulacağını, ekonomiye kaynak sağlamayı devam ettireceklerini ifade ederken, Garanti Bankası’nın stratejisinde her zaman odak noktası olan banka müşterileri için, çalışanlar için ve iş modeli için hayata geçirilecek yeni yatırımlar ile birlikte bankacılık sektörünün dijital dönüşümüne öncülük etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Akbank’tan 70. Yıla Özel Çalışmalar!

2018 yılında 70. Kuruluş yıllarını kutlayacaklarını ifade eden Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, yeni yılda öncelik olarak teknolojiyi belirlediklerin, Akbank müşterilerine her kanaldan, günün her saatinde hızlı ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına çalışmaların devam edeceğini, Akbank’ın teknolojiyi en iyi şekilde kullanması ile müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm sunacağını, genç ve dinamik yeteneklerin Akbank kadrosuna kazandırılması için çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

QNB Finansbank’ın Hedefi Verimliliği Güçlendirmek!

QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, 2018 yılında teknolojik yatırımlar ile operasyonel anlamdaki verimliliği, 2017 yılında olduğu gibi önemli ölçüde yükseltmeyi hedeflediklerini, bu gelişme ile birlikte hızlı bir şekilde müşterilerin işlemlerini tamamlama gibi bir başarı elde ettiklerini, yeni yılda da dijital kanalları aktif olarak kullanan müşteri sayısını artırmayı ve verimliliği güçlendirici projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini aktardı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.