Ana SayfaGündemTürk Eximbank'a Fransa'dan Stratejik Ortak!

Türk Eximbank’a Fransa’dan Stratejik Ortak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Eximbank ile Bpifrance Assurance Export arasındaki iş birliği anlaşması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla canlı yayında gerçekleştirildi.

Türk Eximbank, imzalanan iş birliği anlaşması için yazılı bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Fransa ziyaretinde Bpifrance Assurance Export ile kapsamlı bir iş birliği anlaşmasına imza atıldığının ifade edildiği açıklamada, imzaların Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ile Bpifrance Assurance Export CEO’su Christophe Viprey arasında atıldığı belirtildi.

İmzalanan bu anlaşma ile birlikte Türkiye ve Fransa’da yerleşik olan firmaların, diğer ülkeler ile gerçekleştirecekleri projeler, kendi ülkelerinden yapacakları ihracatlar için hem Türk Eximbank, hem de Bpifrance Assurance Export tarafından sigorta ve garanti sağlanması amacı güdüldüğü ifade edildi.

Tek Dökümantasyonla Hızlı İşlem!

İki ülkede de hizmet veren şirketleri yakından ilgilendiren bu gelişmede, işlem bazında belirlenecek olan lider ihracat destek kuruluşları tarafından oluşturulacak bir şemsiye altında, tek dokümantasyon ile hem hızlı, hem de etkin bir hizmet verilmesinin hedeflendiği aktarılırken, aynı zamanda rekabetçiliğin de destekleneceği belirtildi.

Türk Eximbank tarafından imzalanan iş birliği anlaşması hakkında yapılan yazılı açıklamada, yurtdışındaki muhataplar ile gerçekleştirilen bu ve benzer durumdaki stratejik ortaklıklar sayesinde Türk firmalarının ek finansman kaynaklarına olan erişimlerinin artırılması, rekabet edebilirliğinin yükseltilmesi, yurtdışı ortaklıklar sayesinde hizmet yelpazelerini genişletmeleri için katkı sağlama hedefinin güdüldüğü ifade edildi.

Türk Eximbank’ın açıklamasında aynı zamanda müteahhitlik sektörünün olumlu geri bildirimler almaya devam ettiği, bu alanda yapılan çalışmaların sayısının artırılması adına gerçekleştirilen işlemlere hız kazandırılacağı da belirtildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.