Ana SayfaBanka İş İlanlarıİş Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Personel Alımı Yapacak!

İş Bankası En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, banka şubelerinde ve genel müdürlüğünde görevlendirmek üzere Erkek Özel Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

Türkiye İş Bankası, özel güvenlik görevlisi alımında banka sınavı uygulaması yapılacak. Yapılacak olan sınav, 23 Ocak 2018 Salı günü gerçekleştirecek. Sınavdan başarılı olan banka personeli adaylarına ise, kadro olanakları doğrultusunda görev tekliflerinde bulunulacak. Adayların istihdam edileceği yerler ise başta İstanbul olmak üzere; Gaziantep, Diyarbakır’ın Bismil ilçesi, Şanlıurfa’nın Akçakale ve Siverek ilçeleri, Yozgat’ın Çayıralan ilçesi ve Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesi olarak açıklandı.

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alım Şartları

Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilecek olan banka personeli alımında, adaylardan talep edilen şartlar arasında; T.C. vatandaşı olmak, 23 Ocak 1990 ve sonrasında doğumlu olmak, yukarıda belirtilen şehir ve ilçelerde ikâmet ediyor olmak ve askerlik görevinin tamamlanmış olunması yer alıyor.

Adayların geçerlilik süresi 23 Ocak 2019 tarihine kadar ve sonrasında Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası’na sahip olmalarını da önemseyen Türkiye İş Bankası, iş başvurusu gerçekleştirecek olan adayların daha önce Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför, Operasyon Elemanı sınavlarında herhangi  bir şekilde başarısız olunmamasını önemsiyor.

Adayların en az lise ya da ticaret meslek lisesi mezunu olmasını, boylarının en az 175cm olmasını, kamu haklarından yoksun olmamasını, hüküm giymemiş olmasını, zorunlu hizmet yükünün bulunmamasını önemseyen banka, aynı zamanda işe alım aşamasında adaylardan tam teşekküllü devlet hastanesinden temin edilmiş bir Sağlık Kurulu Raporu talebinde bulunuyor.

İş Başvurusu Detayları

5 Ocak 2018 tarihinde banka tarafından açılan banka personeli alım duyurusuna 6 Mart 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/turkiye-is-bankasi/ozel-guvenlik-gorevlisi-is-ilani/786553

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.