Ana SayfaBanka İş İlanlarıICBC Turkey Çağrı Merkezi Temsilcisi Personel Alımı Yapacak!

ICBC Turkey Çağrı Merkezi Temsilcisi Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC Turkey, Çağrı Merkezi bölümünde istihdam etmek üzere Çağrı Merkezi Temsilcisi personel alımı gerçekleştirecek.

Dünya’nın 43 farklı ülkesinde yer alan 17 bine yakın şubesiyle hizmet vermekte olan ICBC Turkey’in, toplamda 465 milyon kişilik bireysel, 5 milyon kişilik de kurumsal müşterisi bulunuyor. Son 3 yıldır global düzeydeki en büyük banka ve en büyük şirket olma unvanına sahip olan kurumun Türkiye’deki iştiraki olan ICBC Turkey, Çağrı Merkezi kadrosunu geliştirmek için personel alımı yapacağını duyurdu.

İstihdam edilecek banka personeli adaylarının gelen telefonlara cevap vermek, müşterilerinin taleplerini karşılamak, kredi kartını iptal etmiş olan müşterilerin aranarak tekrar kazanımlarını sağlayabilmek, banka tarafından düzenlenecek olan kampanyalar kapsamında promosyonların, anketlerin ve pazarlamaların müşterilere telefon ile sunumunu gerçekleştirmek aşamalarında görev alacak banka personeli alımı gerçekleştirecek.

ICBC Turkey Çağrı Merkezi Temsilcisi Yetkilisi Alım Şartları

ICBC Turkey tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında, iş başvurusunda bulunacak olan adayların üniversite mezunu olmaları talep ediliyor. Adayların çağrı merkezi deneyimlerinin bulunmasını da ön planda tutan banka, 23.00 – 07.00 ve 01.00 – 09.00 olmak üzere gece vardiyasında görev alabilecek kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmasına önem veren ICBC Turkey, iş başvurusunda bulunacak kişilerin ses tonlarının ve diksiyonlarının iyi olmasına, İstanbul’un Avrupa yakasında ikâmet etmesine ve yüksek ikna kabiliyetine sahip olmalarına önem veriyor.

ICBC Turkey İş Başvurusu Detayları

ICBC Turkey tarafından 13 Aralık 2017 tarihinde açılan, 10 Ocak 2018 tarihinde güncellenen banka personeli alım ilanına, yukarıda belirtilen şartları sağlamanız halinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 28 Şubat 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/icbc/cagri-merkezi-temsilcisi-is-ilani/783454

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.