Ana SayfaKredilerHalkbank'tan Maaş Alan Çalışanlara Özel Bodro24 İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan Maaş Alan Çalışanlara Özel Bodro24 İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, maaşlarını kendi bankasından alan çalışan müşterileri için ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

İhtiyaç kredisi kapsamında Bordro24 Kampanyası düzenleyen Halkbank, yüzde 1,30’dan başlayan uygun faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları müşterilerin dosya masrafı ücretini ödemelerine ya da ödememelerine göre değişiklik göstermektedir. Alınan dosya masrafı ücreti alınan kredi tutarının en fazla binde beşine tekabül etmektedir ve tek seferlik tahsil edilmektedir. Masraflarını ödeyerek kredi temin etmek isteyenler için uygulanan faiz oranı yüzde 1,30 olurken, masraflarını ödemek istemeyenler için uygulana faiz oranı yüzde 1,35’tir.

Bordro24 İhtiyaç kredisi kampanyası için başvurular yalnızca banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında da kişilerin nüfus cüzdanları ile beraber çalıştıklarını gösteren gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Bu kampanyadan ve faiz oranlarından sadece maaşını Halkbank’tan alan çalışanlar yararlanabilip, gelir belgesi olmayanlara da kredi desteği verilmemektedir.

15.000 TL Bordro24 İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank’ın düzenlendiği kredi kampanyası dahilinde 15 bin Türk Lirası tutarında kredi temin etmek isteyen kişiler için 4 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde eğer çalışanlar kredi dosya masrafı ücretini ödemek isterlerse aylık kredi ödemesi 446,29 Türk Lirası, vade sonunda toplamda ödenecek miktar 21 bin 421,85 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı ise 19,9113 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Eğer söz konusu kredi kapsamında çalışanlar kredi dosya masrafını ödemek istemezlerse aylık kredi ödemesi 451,99 Türk Lirası, vade sonunda toplamda ödenecek miktar 21 bin 695,61 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı ise 20,4127 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Kredi tahsis ücreti ise 15 bin Türk Lirası için 75 TL’dir. Bu ödemeye aynı zamanda banka sigorta muamele vergisi de dahil edilir ve sonucunda da 78,75 TL olur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.