Ana SayfaKredilerZiraat'ten Eğitim Harcamaları ile 10.000 TL Kredi!

Ziraat’ten Eğitim Harcamaları ile 10.000 TL Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönem sonuna yaklaşıldı. Yeni dönemde tüm öğrencilerin tüm eğitim masrafları kapsamında kredi desteği veren Ziraat Bankası, Eğitim Kredisi Kampanyası düzenledi.

Ders çalışmak sizden, ihtiyaçlarını karşılamak bizden olsun diyen Ziraat Bankası, 3 yıla kadar uzanan çeşitli ödeme planları ile kredi desteği veriyor. Her türlü okul, üniversite ve kurs gibi eğitim giderlerine finansman imkanı sağlayan banka, öğrenci velilerine ya da gelirleri olan ve gelirlerini bankaya sunabilen öğrencilere kredi verecektir. Gelir belgesi olmayan ve 18 yaşından küçük olanlara kredi verilmemektedir.

Eğitim Kredisi kapsamında şahsi ya da maddi teminat talep eden Ziraat Bankası, kredi geri ödemelerinde tüm müşterilerinin hayat sigortasını yapmasını istemektedir.

Ziraat Bankası eğitim kredisi faiz oranı yüzde 1,43’tür ve sabittir. Faiz oranı vadelere ya da kişilerin bankadan temin ettikleri finansman tutarına göre değişkenlik göstermemektedir. Kredi başvurusu ise sadece banka şubelerinden olup, başvuru yapacak kişilerin eğitime ilişkin proforma fatura, nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Ziraat’ten 10.000 TL Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı

Ziraat Bankası’nın eğitim harcamaları kapsamında düzenlediği kampanyadan 10 bin TL tutarında finansman temin eden kişiler için 3 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi ödemesi 374,66  TL, vade bitiminde ödenecek toplam tutar ise 13 bin 487,73 TL olarak hesaplanmaktadır. 10 bin TL 2 ve 1 yıl vadeli ödeme planları ile temin edildiğinde aylık kredi ödemesi 511,85 TL ile 929,18 TL, vade bitiminde ödenecek toplam tutar ise 12 bin 284,51  TL ile 11 bin 150,17 TL olarak hesaplanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.