Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan 166 TL Taksitle İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan 166 TL Taksitle İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerinin tüm bireysel harcamaları için her zaman destek olan, kredi kampanyaları düzenleyen ve uygun ödeme planları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayan Vakıfbank, taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranı yüzde 1,75 olup, değişmemektedir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, müşteri özelinde, temin edilen kredi tutarına ya da düzenlenen geri ödeme planlarına göre faiz oranlarında değişiklik yapılmamaktadır.

Evlilik, düğün, nişan, sağlık, eğitim, tatil ve benzeri gibi tüm bireysel harcamalar için kredi desteği sağlayan banka, 48 aya kadar uzanan ödeme planı imkanı sunmaktadır. Ödeme planları müşteri özelinde, bütçelere uygun olarak hazırlanmaktadır. Her ay eşit tutarlı taksit ödemelerine ek olarak aynı zamanda üç ayda bir eşit ödemeli ya da değişen tutarlarda ödemeler olmak üzere 3 farklı tipte imkan sağlanmaktadır.

Yalnızca geliri olan, gelirleri düzenli olan, gelirlerinin belgesini bankaya başvuru esnasında sunabilenlere kredi imkanı sağlanıp, sadece ticari nitelikli kişiler haricinde gerçek kişiler kredi alabilmektedir. Kredinin teminatı için hayat sigortasının yapılması zorunludur. Sigorta ödemelerinin hesaplaması ise kişiden kişiye göre değişmektedir.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi başvurusu hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunun doldurulması ile yapılabilinmektedir. Kredi başvuru formunun eksiksiz doldurulması istenip, bu sadece ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredinin değerlendirilmesi ve onaylanması durumunda bireylerin banka şubelerine gitmeleri istenmektedir.

Vakıfbank’tan 5.000 TL Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank’tan 5 bin TL değerinde taksitli ihtiyaç kredisi temin eden kişiler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi ödemesi yüzde 1,75 faiz oranı ile 166,34 TL olarak hesaplanmaktadır. Toplamda geri ödenecek tutar ise 7 bin 984,51 TL olmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.