Ana SayfaKredilerFibabanka'dan Ayda 226 TL Taksitle Belgesiz Anında Kredi!

Fibabanka’dan Ayda 226 TL Taksitle Belgesiz Anında Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, müşterilerine internet bankacılığı aracılığı başvuru yapabilecekleri yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranları ile anında kredi imkanı sağlıyor.

Fibabanka anında ihtiyaç kredisi faiz oranları sabittir ve değişmemektedir. Faiz oranları piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden de etkilenmeyip, bankanın müşteri özelinde faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

Bankanın düzenlediği kredi kampanyası dahilinde alınabilinecek azami kredi tutarı 20 bin Türk Lirasıdır. Bu tutardan daha yüksek miktarda kredi temin edilememektedir. 20 bin TL üzeri kredi temin etmek isteyenlerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Kefilsiz ve belgesiz kredi desteği sağlayan Fibabanka, hem haftasonu hem de hafta içi, hem sabah hem de akşamları kredi vermektedir. Ancak bireylerin 7 gün içinde kredilerini kullanmaları gerekmektedir. 7 gün içinde kullanılmayan ve onaylanan kredilerin iptali gerçekleşmektedir.

Kredinin teminatı için hayat sigortasının yapılması zorunludur. Sigorta ödemeleri kişiden kişiye göre değişmektedir. Ayrıca kredi dosya masrafları için de ücret tahsil edilmektedir. Bu ücret ise temin edilen kredi tutarının en fazla binde beşi kadardır ve tek seferlik tahsil edilmektedir.

7.500 TL Anında Kredi ve Ödeme Planı

Fibabanka’dan anında 7 bin 500 TL kredi temin eden ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlene kişilerin aylık kredi ödemesi 226,00 Türk Lirası, toplamda geri ödeyecekleri tutar ise 10 bin 847,81Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Kredi dosya masrafları 7 bin 500 Türk Lirası için 37,5 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.