Ana SayfaGündemAkbank'tan MTV Ödemelerinde 3 Taksit İmkânı!

Akbank’tan MTV Ödemelerinde 3 Taksit İmkânı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Akbank AkÖde ünvanına sahip, elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketleri kuracağını duyururken, bir taraftan da MTV’de alt limit olmadan 3 taksit ile ödeme kolaylığı sunacağını duyurdu.

Akbank Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyası kapsamında 1 – 31 Ocak 2018 tarihleri aralığında ödenecek olan MTV’ler için, Akbank’a kredi kartları ile gerçekleştirilen ödemeler için, alt limit olmadan 3 taksit imkânından faydalanılmasına olanak sağlıyor.

Gib.Gov.Tr üzerinden Axess Mobil ile gerçekleştirilecek MTV ödemelerine ek olarak Akbank Direk İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, SMS ve Akbank şubelerinden gerçekleştirilecek Akbank kredi kartları ile yapılan MTV ödemelerinde alt limit olmadan üç taksit yapma fırsatından faydalanılmasına olanak sağlanıyor. Aynı zamanda NEO ile MTV ödemesini Gib.Gov.Tr üzerinden gerçekleştirenlere 20 TL Chip-Para da hediye ediliyor.

Akbank, AkÖde Şirketini Kuruyor!

Akbank cephesinde yaşanan bir diğer gelişme ise bankanın AkÖde ünvanlı elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketi kuracak olması. Yüzde 100 oranında iştirak olarak kurulacak olan AkÖde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri unvanına sahip olacak olan şirket, 12 milyon Türk Lirası tutarındaki sermayeli şirket kurulması için genel müdürlüğü yetkilendirdi.

Akbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na yapılan açıklamada, Akbank’ın yüzde 100 oranında sahibi olacak olan AkÖde Elektrik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. unvanlı ve İstanbul merkezli olacak olan şirket, 12 milyon Türk Lirası tutarındaki sermaye ile kurulacak. Şirketin kuruluş aşamasında ilgili başvuruların gerçekleştirilmesi, şirket için yasal izinlerin alınması ve diğer işlemlerin de gerçekleştirilmesi için Akbank Genel Müdürlüğü’ne yetki verildiği ifade edildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.