Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası’ndan Anında Onaylanan 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye İş Bankası’ndan Anında Onaylanan 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, internet üzerinden hızlı bir şekilde başvuru gerçekleştirebileceğiniz avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Türkiye İş Bankası acil nakit ihtiyacı gereken durumlarda rahatlıkla kredi temin edilebilecek bir seçenek sunuyor. Bankanın mobil uygulaması olan İşCep üzerinden ya da Türkiye İş Bankası İnetnet Bankacılığı vasıtasıyla pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirilmesine olanak sağlayan banka, şubeye gitmeden kredi çekilmesine yardımcı oluyor.

Anında kredi kampanyası dahilinde internet şubesine giriş yapan kullanıcıların Kredilerim kategorisinin altında yer alan “Anında Kredi Başvurusu” kanalı vasıtasıyla, mobil uygulamaya giriş yapan kullanıcıların ise krediler Krediler kategorisinin altında yer alan “Anında Kredi Başvurusu” kanalı vasıtasıyla kredi başvurusu yapmalarına olanak sağlayan Türkiye İş Bankası, 25 bin Türk Lirası’na kadar tüm ihtiyaç kredilerinizin onaylanması halinde anında hesabınıza aktarıyor.

Şubeye gitmeden kredi çekmek isteyenler için oldukça avantajlı olanaklar sunan Türkiye İş Bankası, temin edeceğiniz ihtiyaç kredinizi 48 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlıyor. Haftanın her günü, her saati kredi başvurusu gerçekleştirmenize olanak sağlayan banka, onaylanan kredinizi de anında vadesiz TL hesabınıza aktararak, kullanımınıza sunuyor.

Sigortalı/Sigortasız 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğini tercih edip, sigorta yaptırmanız halinde 24 ay vade seçeneği için bankanız tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,49 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 516 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 12 bin 386 Türk Lirası’na tekabül ediyor. 24 ay vade seçeneğinde sigorta talebinde bulunmamanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,54’e yükselirken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 520 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 12 bin 472 Türk Lirası’na ulaşıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.