Ana SayfaBanka İş İlanlarıEnpara En Az Önlisans Mezunu Müşteri Danışmanı Alımı Yapacak!

Enpara En Az Önlisans Mezunu Müşteri Danışmanı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin ilk ve tek şubesiz bankası olan Enpara.com Müşteri Danışmanı kadrosu için banka personeli alımı gerçekleştirecek.

QNB Finansbank’ın yüzde 100 oranında iştiraki olan ve Türkiye’nin ilk ve tek şubesiz bankası olma özelliğine sahip olan QNB Finansbank, müşteri danışmanı kadrosu için banka personeli alımı gerçekleştirecek. Fiziki şubeler yerine; internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM’ler vasıtasıyla işlemlerinizin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Enpara.Com, kariyerine dijital bankacılık alanında hedefler koyan kişiler için iş başvurusu yayımladı.

Enpara Müşteri Danışmanı İş Başvurusu Şartları

Enpara, Müşteri Danışmanı kadrosu için istihdam edeceği adayların İstanbul, Balıkesir, Konya, Trabzon ve Samsun şehirlerinde istihdam eden ya da edebilecek adayların iş başvurusu yapmalarını talep ederken, adayların eğitim durumu olarak en az ön lisans mezunu olmasına ya da üçüncü ya da dördüncü sınıfta eğitim görüp, devam zorunluluğu bulunmayan üniversitelerin lisans bölümlerinde eğitim görmelerini talep ediyor.

Esnek çalışma saatleri ile uyum sağlayabilecek adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden Enpara, hem yüzyüze, hem de telefon ile iletişim kabiliyetinin yüksek olmasına, pozitif ve güler yüzlü bir yaklaşım sergilenmesine, müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı bir çalışma anlayışına sahip olunmasına önem veriyor.

Banka iş başvurusu yapacak adayların takım çalışması ile uyum sağlayabilecek, düzgün diksiyona sahip, 28 yaşından gün almamış, seyahat engeli bulunmayan, ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen kişilerden olmasına önem veren Enpara, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış, muaf olunmuş ya da en az 2 yıl tecilli olmasına önem veriyor.

QNB Finansbank  ve Enpara tarafından 5 Ağustos 2017 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına, gerekli şartları sağlıyorsanız aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 7 Nisan 2018 tarihine kadar banka personeli alım başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/qnb-finansbank/enpara-com-musteri-danismani-is-ilani/671097

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.