Ana SayfaBanka İş İlanlarıICBC Turkey Banka Personeli Alımı Gerçekleştirecek!

ICBC Turkey Banka Personeli Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Dünya’nın en büyük bankaları arasında yer alan ICBC, Türkiye’deki iştiraki olan ICBC Turkey’in Krediler Grubu’nda görevlendirilmek üzere İstihbarat Uzmanı personel alımı gerçekleştirecek.

Dünya genelinde 43 farklı ülkede yer alan 17 bine yakın şubesiyle 465 milyon bireysel müşteriye, 5 milyon kurumsal müşteriye sahip olan ICBC, Türkiye’de yer alan iştiraki ICBC Turkey için banka personeli alım ilanı yayınladı. ICBC Turkey bünyesinde istihdam edilecek olan banka personelleri, bankanın Krediler Grubu’nda yer alan İstihbarat Birimi’nde, İstihbarat Uzmanı olarak istihdam edilecek.

ICBC Turkey Personel Alım Şartları

ICBC Turkey tarafından gerçekleştirilecek olan banka personeli alımı için iş başvurusunda bulunacak olan adaylar, üniversitelerin en az 4 yıllık bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Banka personeli kadrosu için başvuru yapacak adayların bankacılık sektöründe en az 1 yıllık tecrübe sahibi olmalarına önem veren banka, operasyonel işlemleri sorunsuz bir şekilde yürütebilecek banka personeli arayışı gerçekleştiriyor.

Banka iş başvurusunda bulunacak olan adayların ekip çalışması ile uyum sağlayabilecek olmasına da önem veren banka,  erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmasına önem verirken, adayların orta düzeyde bir İngilizce bilgisine sahip olmasına önem veriyor.

ICBC Turkey Banka Personeli İş Başvurusu

ICBC Turkey tarafından 22 Ocak 2018 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına, gerekli şartları sağlamanız halinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 31 Ocak 2018 tarihine kadar iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/icbc/istihbarat-uzmani-is-ilani/786012

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.