Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası, Tam Zamanlı Personel Alımı Yapacak! Başvurular 3 Gün Sonra Son!

Garanti Bankası, Tam Zamanlı Personel Alımı Yapacak! Başvurular 3 Gün Sonra Son!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, Satın Alma Müdürlüğü’nde tam zamanlı görevlendirmek üzere banka personel alımı yapacak.

Satın Alma Yönetmeni alımı yapacak olan Garanti Bankası, banka iş başvurusunda bulunacak adayların en az üniversite mezunu olmalarını istemektedir.

Garanti Bankası Personel Alımı ve Detayları

Açılan banka iş ilanına başvuruda bulunacak tüm adayların üniversitelerin alanla ilgili bölümden mezun olmalarını istemektedir. Bu bölümler İşletme, Ekonomi ya da Mühendislik bölümleridir.

Tüm adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olmasını talep eden banka, aynı zamanda yine ileri seviyede MS Office programlarına hakim olmalarını, özellikle de Excel ve Powerpoint programlarında son derece iyi ve pratik olmaları istenmektedir.

İş birimlerinin taleplerinin karşılanması ve anlaşılması, bunların etkin iş modeli fikirlerine yönlendirilmesi, talep edilen tüm mal ve hizmetin kalite beklentilerinin çerçevesinde karşılanması, aynı zamanda kurum içi farklı birimlerin aynı hizmetleri kapsamındaki taleplerin toplanması, yıllık tüm satın alım planlarının hazırlanması, düzenlenen prosedürlere ilişkin talep edilen mal ve hizmetler kapsamında ihale ve tekliflerin toplama sürecinin yürütülmesinin sağlanması görevleri yapılacaktır. Bu kapsamda da tüm adayların problem çözme ve analitik düşünme yeteneklerini gelişmiş olması, sorumluluk bilincinin gelişmiş olmasını, her zaman müşteri ve sonuç odaklı çalışmalarını istenmektedir.

Alımlarına karar verilen mal ve hizmetler kapsamında sözleşme oluşturulması, takiplerinin yapılması ve yenilenmesi gibi süreçlerin de takiplerini sağlayacak olan adayların zaman yönetiminde başarılı, insan ilişkilerinin iyi, koordinasyon yeteneklerinin gelişmiş olması istenmektedir.

Banka personel alımına ilişkin olara saha ziyaretleri ile tedarikçi görüşmeleri kapsamda da en az 4 senelik tecrübe edinilmiş olunması istenmektedir. Banka iş başvurusu yapacak erkek adayların ise askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Banka İş Başvurusu Ne Zaman Son?

Adaylar İstanbul’da istihdam edileceklerdir. Bu sebeple de adayların bu lokasyonda ikamet etmeleri istenmektedir. Başvurular ise 26 Ocak 2018 tarihinde yani 3 gün sonra sona erecektir.

Garanti Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-satin-alma-yonetmeni-1936174?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.