Ana SayfaGündemVakıfbank Anadolu Zirveleri'ne Devam Ediyor!

Vakıfbank Anadolu Zirveleri’ne Devam Ediyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, Anadolu Zirveleri etkinliğininin dördüncüsünü Denizli’de gerçekleştirdi.

Kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahip olan Vakıfbank, Anadolu Zirveleri etkinliklerine devam ediyor. Etkinliğin dördüncüsü Denizli’de gerçekleşti. Vakıfbank tarafından düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları ve VakıfBank Grubu Bağlı Ortaklıklarının Genel Müdürleri; Denizli Valisi Hasan Karahan’ı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ve Denizli iş dünyasının temsilcileri katılım sağladı.

OSB’deki 1 Milyon Metrekarelik Arazi Satışa Çıkacak!

Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Vakıfbank’a Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsa konusunda teşekkürlerini iletirken, Denizli’ye kazandırılan bu arsanın karşılığının hızlı ve kat kat geri dönüşünün olacağını ifade etti.

Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, düzenlenen organizasyon sayesinde Denizli’nin ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, Denizli ekonomisine değer katmak adına önemli temaslarda bulunulduğunu, Denizli Sanayi Odası ile yeni iş birlikleri kurabilmek adına bir protokol imzalandığını, Vakıfbank’a ait olan ve OSB’de yer alan yaklaşık 1 milyon metrekarelik arsa ile ilgili sorunun çözüldüğünü ifade etti.

Denizli’ye 9 Ayda 3 Milyar TL’ye Yakın Kredi!

Bahsi geçen arsanın Denizli Sanayi Odası vasıtasıyla satışa sunulacağını, imzalanan protokol vasıtasıyla da Denizli Sanayi Odası üyelerinin ihtiyaç duyacakları finansal destek için uygun maliyetli çözümler sunulacağını ifade eden Özcan, Denizli’de şu anda 10 adet şubede görev yapan toplamda 137 adet personelin istihdam edildiğini, 2017 yılının ilk 9 aylık sürecinde Denizli’de Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatıyla toplamda 282 milyon Türk Lirası olmak üzere, hariciler ile birlikte 2,9 milyar Türk Lirası tutarında nakdi kredi kullandırıldığını ifade etti.

Mevduat açısından Denizli’de 1,16 milyar Türk Lirası büyüklüğünde bir mevduata ulaşıldığını da sözlerine ekleyen Özcan, mevduatın krediye dönüşüm oranının da 1,42 olarak kayıtlara geçtiğini, bölgeden toplanan mevduatın bir buçuk katına yakın oranda kredi kullandırım oranına erişildiğini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.