Ana SayfaGündemGaranti Partners'in İlk Mezunlarından Paltio New York'a Ofis Açtı

Garanti Partners’in İlk Mezunlarından Paltio New York’a Ofis Açtı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası tarafından hayata geçirilen girişim hızlandırma programı olan Garanti Partners’in ilk mezunlarından olan Poltio, New York’da ofisini açtı.

Garanti Bankası, Garanti Partners desteği vasıtasıyla ürün geliştirme sürecine destek olduğu, hem globalleşme, hem de büyüme noktasını odak olarak belirlemiş olan Poltio’nun, programa kabul edildikten sonra sahip olduğu ciroyu yüzde 119 oranında artırdığını ve 1 milyon Türk Lirası tutarında yatırım aldığını açıkladı.

Garanti Bankası’nın gerçekleştirdiği yazılı açıklamaya göre 2017 yılının Aralık ayında programını tamamlamış olan Poltio, temin ettiği 1 milyon Türk Lirası’na tekabül eden yatırım ile global düzeye ulaşırken, New York’ta Poltio Inc’yi kurdu. Şirket aynı zamanda ilk müşterisiyle de çalışmaya başladı.

Garanti Partners Girişimcilere ve KOBİ’lere Hizmet Veriyor

2014 yılında hayata geçirilmiş olan Poltio, bugüne kadar toplamda 16 milyon tekil kişi tarafından 200 milyon oy kullanıldığını ifade eden Garanti Bankası, Türkiye’nin en çok görüş bildirilen sosyal anket platformu olma başarısına kavuştu. Garanti Bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran, Garanti Bankası’nın yeni iş kurmuş olan, yeterli sermayeye ulaşma ve fikrini anlatmak isteyenler için gerekli yöntemlere erişemeyen erken aşama girişimciler ve KOBİ’lere hizmet verdiklerini aktardı.

Garanti Partners’e kabul edilen, yeni kurulmuş olan, geniş bir etki alanına sahip olan, ortaya yüksek bir değer çıkartma potansiyeline ve yatırım alma potansiyeline sahip girişimler için bir yol haritası hazırlandığını, çalışma planı oluşturulduğunu ve insan kaynakları planlamasının yapıldığını ifade eden Onaran, Garanti Partners’te yer alan tüm girişimlerin elde ettikleri başarıların, diğer girişimlere örnek olmasını ve ilham kaynağı olmasının devam edeceğini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.