Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Ön Lisans Mezunu Banka Personeli Alımı Yapacak!

Fibabanka Ön Lisans Mezunu Banka Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, banka bünyesinde outbound çağrılarda görevlendirilmek üzere çağrı merkezi uzman yardımcısı kadrosuna personel alımı yapacağını duyurdu.

Fibabanka tarafından açıklanan banka personeli alım ilanına göre, bankanın Çağrı Merkezi Departmanı’nda görevlendirilmek üzere Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı personel alımı gerçekleştirleceği ifade edildi.

Fibabanka Banka Personeli Alımı Genel Nitelikler

Fibabanka tarafından banka personeli alım ilanında gereken nitelikler olarak adayların satış tecrübesi olmaları talep ediliyor. Adayların insan ilişkilerinde güçlü olmaları talep edilirken, aynı zamanda müşteri odaklı çalışma gösterebilecek, rekabetçi bir yapıya sahip ve gelişime açık banka personeli adaylarının banka iş başvurusu yapmaları talep ediliyor.

Adayların takım çalışmasına yatkın olmalarına özen gösteren Fibabanka, ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilen adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor. Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasını talep eden Fibabanka, iş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz bir şekilde bildirilmesini talep ediyor.

Adayların iletişim bilgilerinin mülakata davet aşamasında önemli olduğunu vurgulayan Fibabanka, gerekli kriterleri sağlayan adayların Fibabanka çağrı merkezi kadrosu için iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Fibabanka İş Tanımı ve Başvurusu

Fibabanka, bankanın sahip olduğu imajı ön planda tutarak, belirlenen satış hedefleri doğrultusunda bankanın ürünlerinin ve hizmetlerinin satışının gerçekleştirilmesini talep ediyor.

Fibabanka tarafından 24 Ocak 2018 tarihinde açılan banka personeli alım ilanına 19 Şubat 2018 tarihine kadar gelecek iş başvurularını kabul edecek.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-cagri-merkezi-uzman-yardimcisi-1765295

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.