Ana SayfaGündemTürkiye Kart Tanıtıldı, Milli Sistem Hayata Geçiyor!

Türkiye Kart Tanıtıldı, Milli Sistem Hayata Geçiyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, milli cüzdanının tanıtıldığını, tanıtılan bu sistemin Türkiye’de yaşam kalitesi için büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün gerçekleştirilen milli cüzdan tanıtım etkinliğinde önemli konuşmalar yaptı. Türkiye Ortak Kart Platformu’nu değerlendiren Ateş, hayata geçirilen sistemin vatandaşların yaşam kalitesine önemli bir katkı sunacağını, ortaya çıkartılan kartın şehir içlerinde ulaşım için ortak bir çözüm sunacağını, aynı zamanda tüm ödemeler ve aktiviteler için de faydalanaılacğaını ifade etti.

Başbakan Binali Yıldırım’ın sunumu ile tanıtılan Türkiye Ortak Kart Platformu’nda, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Denizbank’ın 23 tanesi Türkiye dışı, 26 tanesi de Türkiye içerisinde olmak üzere 49 farklı bankaya teknoloji satışı gerçekleştirdiğini, hayata geçirilen Türkiye Ortak Kart Platformu’nun geçmişinin de 2013 yılına dayandığını bildirdi.

Yaşam Kalitesini Yükseltecek!

Türkiye Ortak Kart Platformu projesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi, PTT, Turkcell, Türk Telekom, Vakıf Katılım Bankası gibi partnerler ile hayata geçirildiğini ifade eden Denizbank Genel Müdürü Ateş, milli cüzdan sisteminin Türkiye’de yaşam kalitesini önemli ölçüde yükselteceğini, projenin maliyetinin aşağı yönlü çekilerek Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Birçok ödeme sistemleri sayesinde bilgilerin alınıp, kullanıldığını ifade eden Ateş, bu projenin milli olarak gerçekleştirilerek Türkiye içerisinde tutulmasının sanayi için, sektörler için, millet için önemli bir katkı olacağını ifade etti. Hayata geçirilen sistemin otobüs, metro, tren gibi şehir içi ulaşım araçlarına ek olarak müze gibi kurumlarda da kullanılabileceğini, aynı zamanda alışveriş merkezlerinde alışveriş yapılırken kullanılabileceğini ifade etti.

Sistemin birçok özel özelliği de barındıracağını ifade eden Ateş, Türkiye Ortak Kart Platformu’nun maliyetlerinin düşürülmesi ile birlikte Türkiye ekonomisi için önemli başarılara imza atılacağını belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.