Ana SayfaKredilerZiraat'ten 150 TL Taksitle Anında İhtiyaç Kredisi!

Ziraat’ten 150 TL Taksitle Anında İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şube sayısını her geçen artıran, hem yurt içinde hem de yurt dışında tüm harcamalar için müşterilerine her zaman destek olan Ziraat Bankası, sabit faiz oranları kullanarak anında kredi imkanı sağlıyor.

Hızlı Kredi Başvurusu!

Faiz oranlarını alınan kredi tutarı ile düzenlenen ödeme planına göre değiştirmeden sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan Ziraat Bankası, 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sağlıyor. İhtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,43 olarak belirlenmiş olup, anında ihtiyaç kredisi başvurusu ise bankanın internet sitesinden gerçekleşmektedir. Kredi başvurusu için bireylerin kredi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları istenmektedir. Fakat anında kredi başvurusu ön başvuru niteliği taşıyıp, kredi onayında kişilerin istenilen belgeleri de yanlarına alarak banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Bu belgeler arasında nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinin fotokopisi ile aslı ve gelir belgesi yer almaktadır. Gelir belgesi olmayanlara ise kredi imkanı sağlanmamaktadır. Gerekli görülmesi durumunda da bana müşterilerinden ek belgeler isteyebilmektedir.

48 Aya Kadar Uzanan Ödeme Planları!

Ödeme planları 48 aydan daha uzun süreli olmayıp, kişilerin aylık gelirleri dikkate alınarak düzenlenmektedir. Aylık kredi ödemeleri aylık net gelirin yarısından fazla olmamaktadır. Ayrıca tüm bireylerin kredi geri ödeme süresi boyunca kredili hayat sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Sigorta ödemeleri kişiden kişiye ve alınan kredi için düzenlenen ödeme planlarına göre değişiklik göstermektedir.

Anında 5.000 TL Kredinin Ödeme Planı Detayları

Ziraat Bankası anında kredi kampanyası kapsamında alınan 48 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi için aylık kredi taksidi 153,73 TL’ye tekabül etmektedir. Geri ödenecek toplam tutar 7 bin 379,20 TL olup, 36 ve 24 ay vadeli geri ödeme planları düzenlendiğinde aylık ödemeler 187,33 TL ile 255,93 TL, toplam ödemeler ise 6.743,86 TL ile 6.142,26 TL olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.