Ana SayfaGündemZiraat Bankası'nın Yeni Kredi Kartı Markası: Bankkart Combo!

Ziraat Bankası’nın Yeni Kredi Kartı Markası: Bankkart Combo!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası’nın önümüzdeki y itibariyle yeni bir kredi kartını hizmete sunacağını duyurdu.

Ziraat Bankası, 2018 yılının Şubat ayı itibariyle, kendi kredi kartı markasını piyasaya sürmeye hazırlıyor. Debit kart ile kredi kartını tekbir kart vasıtasıyla buluşturmayı başaran Ziraat Bankası, yeni kartını tanıttı. Kart hakkında bilgiler veren Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, gelecekte Türkiye’de sadece 3 kredi kartı markası kalırsa, bu markalardan bir tanesinin Ziraat Bankası olacağını ifade etti.

Kurumsal Bankacılıkta Liderlik!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın gerçekleştirdiği açıklamada, Ziraat Bankası’nın sahip olduğu geniş müşteri tabanı, yaygın olan hizmet ağı, bankanın hem güçlü, hem de güvenilir imajı, sahip olunan rekabetçi konum, aktif büyüklük ve sermaye yapısının güçlü olması sebebiyle, Türkiye ekonomisine en çok katkı sunan, sunduğu katkıyı da her geçen gün artıran bir banka olduklarını ifade etti. Ziraat Bankası’nın son dönemlerde ağırlıklı olarak kurumsal alanda derinleştiğini ifade eden Aydın, kurumsal ürünler alanında da sektör liderliğine kavuşulduğunu, bireysel bankacılık için de mevcut büyüklüğün ve potansiyelin harekete geçirilmesi için çalışmalara başlandığını ifade etti.

Yeni Markayla Yola Devam!

Yaklaşık 10 yıldır Türkiye İş Bankası ile olumlu ve yüksek katma değer yaratan bir işbirliği yürütüldüğünü ifade eden Aydın, sahip olunan konum ile birlikte Ziraat Bankası’nın kendi markasını oluşturmanın gerekliği olduğunun farkında olduklarını, Ziraat Bankası olarak sahip olunan sektör liderliği alanlara rağmen, sadece kredi kartı alanında başarı gösterilemediğini, Ziraat Bankası’nın kendi kredi kartı markasını kullanması vasıtasıyla hedefin de Türkiye’de kullanılan 3 kredi kartından bir tanesi olma yönünde belirlendiğini ifade etti.

Yeni kredi kartı markasının adının Bankkart Combo olacağını ifade eden Aydın, debit kart ile kredi kartının birleştirildiğini, kartın POS’ta kullanıldığı anda hesap kartının mı kredi kartının mı kullanılacağının sorulacağını, vatandaşların dilediği kartı seçebileceklerini, platforma girmek isteyen diğer bankalar için sistemin açılacağını, markadan pay paylaşımı yapılacağını, birlikte geliştirmeye açık bir yapıda platformun kurgulandığını ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.