Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Geneli Denizbank Lise Mezunu Banka Personeli İlanı

Türkiye Geneli Denizbank Lise Mezunu Banka Personeli İlanı

Türkiye’de toplumun tüm bölgelerine ulaşan bir hizmet ağına sahip olan Denizbank, Türkiye genelinde birçok şehirde lise mezunu Mobil Satış Temsilcisi alımları yapacağını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

DenizBank A.Ş. Türkiye’de faaliyet gösteren Dubai menşeli, özel sermayeli bir mevduat bankasıdır. Banka iş ilanları kapsamında Türkiye geneli Denizbank Lise mezunu banka personeli ilanı yayınlayıp, mobil satış temsilcisi alanında personel alımı yapıyor.

Kurulduğu günden bu yana yenilikçiliğe, teknolojiye, Ar-Ge ve inovasyona önemli ölçüde yatırım yapan DenizBank mobil hizmetlerde hizmet alanında gelişim sağlamak için mobil satış temsilcisi alımı yapıyor.

Türkiye’de toplumun tüm bölgelerine ulaşan bir hizmet ağına sahip olan DenizBank, yurt içinde ve Bahreyn’deki toplam 696 şubesi vardır. Banka, Türkiye genelinde mobil satış alanında dinamik, yenilikçi, düzgün diksiyona sahip ve ikna kabiliyeti yüksek banka personel alımı gerçekleştiriyor.

Bunun yanında iştiraki DenizBank AG’nin Avusturya ve Almanya’da toplam 34 şubesi ile Grup, DenizBank AG aracılığı ile AB ülkelerinde faaliyet gösterirken, CJSC DenizBank Moscow ise Rusya ile ticaret yapan mevcut müşterilere yurtdışında hizmet göstermektedir. Gelişen dijital sektörde müşteri değerlerine önem veren banka mobil satış temsilcisi alımlarına başladı.

Denizbank Lise Mezunu Banka Personeli Genel Şartlar

Denizbank
Denizbank

Banka iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana göre, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya (Alanya), Aydın, Balıkesir (Bandırma, Burhaniye), Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul (Asya ve Avrupa), İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Lüleburgaz, Kocaeli (Gebze), Konya, Kütahya, Manisa (Akhisar, Salihli), Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ (Çorlu), Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Kırıkkale, Yalova, Karabük ve Düzce gibi illerden alım gerçekleştirecektir.

Denizbank lise mezunu banka personeli için yayınladığı banka iş ilanları duyurusunda işe alım sağlanacak pozisyona dair tüm detaylar paylaşıldı.

Denizbank, , Mobil Satış Temsilcisi Genel Şartlar
Denizbank, , Mobil Satış Temsilcisi Genel Şartlar

Denizbank’ın yaptığı duyuruya göre banka iş başvurusu yapacak olan kişilerin;

  • Devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi ya da en az lise mezunu olmak,
  • Aktif olarak sahada çalışabilmek,
  • Diksiyonu düzgün ve iletişim becerilerinde güçlü olmak,
  • Başarı odaklı çalışabilmek,
  • Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedef alabilmek,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak.

Denizbank adayların ayrıca bankacılık ve satış alanlarında kariyer planlarının olmasını da isterken, erkek adayların askerliğini bitirmiş veya en az 2 yıl tecilli olması gerektiğini de bildiriyor.

Denizbank Mobil Satış Temsilcisi Personellerinin Görevleri

Denizbank Mobil Satış Temsilcisi Personellerinin Görevleri
Denizbank Mobil Satış Temsilcisi Personellerinin Görevleri

Denizbank iş ilanları genelinde bu duyuruya başvuru yapan ve yapılacak olan değerlendirmelerin sonucunda uygun bulunan adayların işe alımı gerçekleşmesinin ardından yeni personeller yeni müşteri portföyü oluşturmak suretiyle saha satış ekibine katılacaklardır. İş sürecine başlayan personeller;

Sahada aktif olarak Bireysel Bankacılık, KOBİ Bankacılığı ve Dijital Bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecek olan yeni personellerin yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmaları Denizbank tarafından istenenler arasında yer alıyor.

Denizbank Başvuru Detayları

Denizbank lise mezunu banka personeli iş ilanları ile ilgilenen adayların bankacılık alanında kariyer planları olan kişilerin başvuruları kabul ediliyor.

Denizbank tarafından yayınlanan iş ilanı kariyer platformlarında yayınlandı. Yayınlanan bu iş ilanı hakkında aranan personel alım kriterleri ve işe alım süreçleri hakkında detayları bankaciyim.net’te paylaşıyor, bir araya getiriyoruz. İşe alım süreci banka tarafından gerçekleştirilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanlarıkamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-a-s-mobil-satis-temsilcisi-saha-satis-3374672

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

3 YORUMLAR

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.