Ana SayfaKredilerİş Bankası'ndan Kamu Çalışanlarına Özel Düşük Maliyetli İhtiyaç Kredisi!

İş Bankası’ndan Kamu Çalışanlarına Özel Düşük Maliyetli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, kamu çalışanlarına özel düşük maliyetli ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. Banka tarafından sunulan ihtiyaç kredisi ürünü, 48 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Türkiye İş Bankası tarafından hazırlanan kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi, avantajlı faiz oranları eşliğinde temin edilebiliyor. İşCep uygulaması üzerinden, internet bankacılığı üzerinden, ATM’lerden, telefon bankacılığını arayarak, İşTablet uygulaması üzerinden ve size en yakın Türkiye İş Bankası şubesinden yapacağınız kredi başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılarak, onaylanan krediniz hesabınıza aktarılıyor.

İş Bankası SMS’le Kredi Başvurusu

Türkiye İş Bankası’ndan SMS’le yapacağınız kredi başvurusu için cep telefonunuzun SMS bölümüne giriş yapıp NAKİT yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, çekmek istediğiniz kredi miktarını yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelirinizi yazarak 4402’ye SMS olarak göndererek, kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Hem internet üzerinden, hem de diğer kredi başvurusu kanalları üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurularının olumlu sonuçlanması halinde İşCep uygulaması üzerinden Krediler bölümünde yer alan Kredim Hazır butonu vasıtasıyla, ihtiyaç kredisi sözleşmenizi onaylayarak, kredinizin hızlı bir şekilde vadesiz TL hesabınıza aktarımını ve kullanımını sağlayabilirsiniz.

İş Bankası 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan çekeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için uygulanacak kredi tahsis ücreti 25 Türk Lirası olup, yıllık sigorta priminin 42 Türk Lirası’na tekabül etmesi ve 12 aylık vade seçeneği için banka tarafından uygulanacak olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarının yüzde 1,44’e denk gelmesi halinde ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 465 Türk Lirası’na, kredinizin yıllık maliyet oranı yüzde 24,0645’e ve toplam geri ödeme yapacağınız anapara dahil miktar ise 5 bin 579 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.