Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka, En Az Lise Mezunu Banka Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru: 1...

Fibabanka, En Az Lise Mezunu Banka Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru: 1 Nisan 2018!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, banka müşterilerinin tüm finansal işlem talepleri ile bilgi taleplerinin gerçekleştirilmesi kapsamında banka personel alımı yapacak.

Çağrı Merkezi Uzman Yardımcı alımı yapacağını açıklayan Fibabanka, banka iş başvurusunda bulunacak tüm adayların ofis programlarını ileri seviyede kullanabiliyor olmalarını istemektedir.

Çağrı Merkezi Uzman Yardımcı Alımı Hakkında Detaylar

Yayınlanan banka iş ilanı kapsamında adaylar Inbound çağrılarda görev alacaklardır. Buna ilişkin olarak da tüm adayların insan ilişkilerinin güçlü, iletişimlerinin iyi olmaları, her zaman müşteri odaklı çalışmaları, rekabete, öğrenmeye ve gelişime her zaman açık olmaları istenmektedir.

7-24 vardiyalı sistemde görev alacak adayların, bu çalışma sistemine uygun olmaları istenmektedir. Tüm adayların her zaman belirlenmiş olan servis düzeyinde, nezaket kuralları çerçevesinde görevlerini yerine getirmeleri isteyen Fibabanka, analitik düşünme yeteneğini gelişmiş olunmasını, yaratıcı ve açık fikirli olunmasını, ekip çalışmalarında başarılı olunmasını istenmektedir.

İngilizce Bilgisi!

Banka personel alımlarına ilişkin olarak iş başvurusunda bulunan adaylardan İngilizce bilgisi olanların başvurular ön değerlendirmeye alınacaktır ve İngilizce çağrılarda görevlendirileceklerdir.

Adayların en az lise mezunu olmaları istenip, erke adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları istenmektedir. Adaylar İstanbul’da istihdam edilecek olup, bu lokasyonda ikamet etmeleri istenmektedir. Adaylara özel sağlık sigortası, servis, yemek kartı ve hayat sigortası imkanları tanınacaktır.

Söz konusu iş ilanı 8 Şubat 2018 tarihinde açılmıştır. Son başvuru tarihi ise 1 Nisan 2018 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Fibabanka tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-cagri-merkezi-uzman-yardimcisi-inbound-1973094?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.