Ana SayfaKredilerYapı Kredi'den Anında Ev Sahibi Olma İmkanı! Yüzde 1,17 Faiz Oranıyla...

Yapı Kredi’den Anında Ev Sahibi Olma İmkanı! Yüzde 1,17 Faiz Oranıyla…

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, 10 yıla kadar uzanan ödeme imkanı ile ev hayali olanların hayallerini gerçekleştirmek için uygun faizli konut kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları sabit olup, hem temin edilen kredi tutarına hem de düzenlenen geri ödeme planlarına göre faiz oranlarında değişiklik yapılmamaktadır. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,17 olup, banka müşteri özelinde faiz oranlarında değişiklik yapabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası konut kredisinden çeşitli avantajlar sunulmaktadır. Bu avantajlardan biri de anında kredi başvurusudur. Anında konut kredisi başvurusu bankanın internet sitesinden, mobil ve internet bankacılığı kanallarından gerçekleşmektedir. Anında kredi başvurusunun onaylanması halinde kişilerin satın alacakları eve ait belgeleri, nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini ve ikametgah belgelerini yanlarına alıp banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

Satın alınacak evin ekspertiz değerinin azami yüzde 80’i kadar kredi verilip, konut kredisi kullanacak kişilerin yaşlarının en fazla 70 olması gerekmekte ya da vade sonunda vade ile yaşın toplamının 70 olması gerekmektedir.

Müşterilerine çeşitli ödeme planları sunan banka, ara ödeme, dönemsel ödeme, balon ödeme imkanları sağlamaktadır.

Yapı Kredi Bankası’ndan 100.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Yapı Kredi’den 10 yıl vadeli ödeme planı ile 100 bin TL tutarında finansman alan kişilerin aylık kredi ödemesi bin 555,07 TL, toplam geri ödeme 186 bin 608,44 TL, aylık maliyet oranı yüzde , yıllık maliyet oranı ise yüzde

Aynı kredi tutarı 5 yıl vadeli ödeme planı ile alındığında aylık kredi ödemesi 2 bin 328,90  TL, toplam geri ödeme 139 bin 733,96 TL, aylık maliyet oranı yüzde ,yıllık maliyet oranı ise yüzde

Alınan tahsis ücreti 100 bin TL için 500 TL olup, ortalama olarak  611 TL ekspertiz ücreti, 185 TL de ipotek tesis ücreti tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.