Ana SayfaKredilerING Bank'tan Esnek Ödeme Planları ile 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi!

ING Bank’tan Esnek Ödeme Planları ile 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

ING Bank, müşterilerine özel ödeme planları ile ev satın almak isteyenlere özel sabit faizli konut kredisi imkanı sağlıyor.

Ev satın almak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmek için uygun ve sabit faizli konut kredisi desteği sağlayan ING Bank, faiz oranlarını satın alınacak olan eve, ekspertiz raporuna, düzenlenen ödeme planlarına ya da temin edilecek kredi tutarına göre değiştirmiyor.

120 ay vadeli konut kredisi sunan ING Bank, geliri sabit olan, ödemeleri ve faizleri de sabit kalmasını isteyen müşterileri için sabit ve eşit tutarlı ödemeli konut kredisi, ödeme tutarını kendi belirlemek isteyenlere esnek ödemeli konut kredisi, kredi taksitleri vade süresi sonuna gittikçe azalsın ya da artsın isteyenler için ise azalan ya da artan taksitli konut kredisi sunuyor.

ING Bank konut kredisi başvurusu ise sadece banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru esnasında kişilerin nüfus cüzdanı ve gelir belgesi ile birlikte satın alacakları evin tapusunu getirmeleri isteniyor. Satın alınan evin ekspertiz raporu oluşturulup, ekspertiz değerine göre kredi veriliyor.e

75.000 TL Konut Kredisi

ING Bank’tan sabit faizli ve eşit taksitli ödeme planı ile 10 yıl vadeli 75 bin Türk Lirası konut kredisi alan kişilerin yüzde 1,22 faiz oranı ile aylık ödeyecekleri kredi taksit miktarı 1.193,53 Türk Lirası olmaktadır. 10 yıl sonra toplamda ödenecek olan tutar ise 143 bin 223,74 Türk Lirası olmaktadır. Ekspertiz raporu için ekspertiz ücreti alınmaktadır. Ancak bu ücret evin büyüklüğü ve nerede olduğuna yani konumuna göre değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.