Ana SayfaGündemAkbank'tan Maaş Ödemesi ve Bordro Hazırlama 3 Dakika

Akbank’tan Maaş Ödemesi ve Bordro Hazırlama 3 Dakika

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank-Kolay İK işbirliği ile faaliyete geçen yazılımla, her ölçekteki şirket için maaş ödemek ve bodro hazırlamak 3 dakika gibi kısa süreye inecek.

Bordro hazırlama ile maaş ödemesini 3 dakikaya kadar düşüren yazılım, zamandan tasarruf imkanı sağlamasına ek olarak, tüm süreçleri aynı zamanda buluta taşıyacak. Yani şirketlerin dijital dönüşümünde söz konusu yazılım önemli bir rol oynayacak. Buna ilişkin olarak da bordrolar Kolay İK üzerinden hazırlanabilinecek. Maaşlar ile Akbank Direkt entegrasyonu ile kolay bir şekilde ödenebilinecek. Söz konusu sistem şuanda mevcut durumda 300’den fazla şirket tarafından kullanılıyor.  Bu sistem ile bordrolar anında görüntülenebiliyor, dijital ortamda saklanabiliyor ve aynı zamanda da çalışanlar ile de kolay bir şekilde paylaşılabiliniyor. Bunların yanı sıra vergi, AGİ ve benzeri gibi bordroya ilişkin olan tüm güncellemeler de sistem üzerinden anında görüntülenebiliyor.

Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı: Dünyada Bir Kaç Örneği Var

Dijital maaş ödeme sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı, 2014 yılından bugüne kadar KOBİ’ler ilk sırada yer almak üzere her ölçekten şirketin iş verimliliğinin arttırılması, şirketlerin dijitalleşmesi için çok çalıştıklarını, şirketlerin İK süreçlerini dijitale taşıdıklarını, bunun yanında da kendi yazılımlarını geliştirerek yeni özellikler eklemeye, kolaylıklar sağlamaya gayret gösterdiklerini söyledi. Akbank ile bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Yalı,  dijital maaş ödeme sistemini hayata geçirdiklerini, bunun dünyada yalnızca bir kaç tane örneğinin bulunduğunu, bunun için mutlu olup, gururlu olduklarını söyledi.

Bordro yönetimi, toplu maaşlarının ödemeleri, yıllı izin ve çalışan haklarının yönetimi, masraf ve nakit avans yönetimleri ile performans yönetimleri gibi çok sayıda İK süreçlerine KOBİ’lerin hayatlarını kolaylaştırmak için Kolay İK ile işbirliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, şuanda küçük işletmelerin bunları manuel olarak yaptıklarını, bilgilerin Excel’de tutulduğunu, bu nedenle de hata paylarının yüksek olduğunu söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.