Ana SayfaKredilerOdeabank'tan Kişiye ve Bütçeye Özel Hızlı Başvuru İmkanı ile Konut Kredisi!

Odeabank’tan Kişiye ve Bütçeye Özel Hızlı Başvuru İmkanı ile Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank, 10 farklı çeşitte ödeme planı yöntemi ile ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli kolaylıklar sağlayarak kredi imkanı sağlıyor.

Bütçeye ve Kişiye Özel Konut Kredisi Kampanyaları!

Konut kredisi kampanyaları düzenleyen Odeabank, kredi kullandırımı esnasında ek komisyon ödemesi yaparak faiz oranlarını ve taksit tutarlarını azaltmak isteyenler için indirimli konut kredisi, ödeme planlarını bütçelerine uygun hazırlanmasını isteyenler için ödeme planını kendin belirle konut kredisi kampanyası, taksit ödemeleri düşük tutarlardan başlamasını isteyen, her sene de kendi istediği gibi artmasını isteyenler için merdiven konut kredisi kampanyası sunuluyor.  Mevcut durumda konut kredisi kullanan, uygulanan faiz oranını güncel piyasa faiz oranından yüksek bulanlar için transfer konut kredisi, belli dönemlerde, esnek bir şekilde taksit tutarlarında ek ödemeler yapmak isteyenler için ara ödemeli konut kredisi, evi ve krediyi hemen satın almak ancak ödemelere geç başlamak isteyenler için ödemeye geç başla konut kredisi kampanyası, tüm masrafların dahil olduğu masraflar dahil kredi kampanyası, yurt dışında yaşayanlardan evini değiştirenlere kadar çeşitli kampanyalar sunulmaktadır.

Hızlı Başvuru İmkanı!

Odeabank konut kredisi başvurusunu hızlı bir şekilde yapmak isteyenler şubeyi telefonla arayarak veya nüfus cüzdanlarını faks ya da maille müşteri temsilcisine göndermeleri gerekmektedir. Kredi ön değerlendirme süreci başlayıp, kredinin onaylanması durumunda istenilen belgelerle banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir. Bu belgeler; T.C. kimlik numarasının bulunduğunu nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi, başvuru sahibinin adına son 3 ay içinde düzenlenmiş olan elektrik, doğalgaz gibi faturalardan biri ya da ikametgah belgesi, satın alınacak eve ait tapu fotokopisi ile gelir belgesidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.