Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan 30.000 TL İpotekli İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank’tan 30.000 TL İpotekli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, yüksek tutarlı nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel ipotek karşılığında taksitli ihtiyaç kredisi sunmaktadır.

Sahip olunan ev, araba, dükkan, arsa gibi gayrimenkulün ipotek gösterilmesi ile yüksek miktarda kredi imkanı sağlayan banka, 48 ay vadeli ödeme planı düzenlemektedir. Kredi ödemelerinde hem her ay eşit tutarlı hem 3 ayda bir ödemeli hem de değişken taksit ödemesi imkanı sağlanmaktadır. Sadece belirli ve düzenli geliri olan, istihbaratı olumlu olan, ticari niteliği olmayan kişilere kredi kullandırılmaktadır.

Vakıfbank ipotekli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,40’dır. Sabit faiz uygulanıp, kredi kullanan kişinin hayat sigortası yaptırmaları zorunlu tutulmaktadır. Aynı zamanda konut sigortası da yapılıp, sigortalar her sene yenilenmektedir.

Alınacak olan kredinin tutarı gayrimenkul değerine göre belirlenmektedir. İlk olarak gayrimenkulün ekspertiz değeri oluşturulur, sonrasında ise bu değerin yüzde 80’i kadar finansman verilir. Söz konusu değerin yüzde 100’ü kadar finansman almak isteyenlerin ek teminat göstermeleri istenmektedir.

Kredi başvurusu ise sadece bankanın şubelerine gerekli evrakların getirilmesi ile birlikte yapılmaktadır. İstenen belgeler kimlik cüzdanı, ikametgah belgesi ile gayrimenkul tapusu olup, kimlik cuzdanı yerine sürücü belgesi, ikametgah belgesi yerine de son 3 ay içinde düzenlenen fatura geçerli olmaktadır.

Vakıfbank’tan 30.000 TL İpotekli İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Vakıfbank’ın düzenlediği kredi kampanyası dahilinde 48 ay vadeli 30 bin Tür Lirası alan kişilerin aylık kredi ödemesinin hesaplaması 915,47  Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 43 bin 942,57 Türk Lirasıdır. Kredi dosya masrafları için 30 bin TL’nin yüzde 0,5’i kadar yani 150 Türk Lirası ücret tahsil edilir. Sigorta ödemeleri ise hem kişiden kişiye hem de gayrimenkulden gayrimenkule göre değişiklik gösterir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.