Ana SayfaKredilerHalkbank'tan Özel Sektör Çalışanlarına 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan Özel Sektör Çalışanlarına 50.000 TL’ye Kadar Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halk Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında özel sektör çalışanlarına 50 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi için 48 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Halkbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde özel sektör çalışanlarına avantajlı bir kredi ürünü sunuyor. Banka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında özel sektör çalışanlarının tüm bireysel ihtiyaçları için 50 bin Türk Lirası’na kadar kredi olanağı sağlanıyor. Krediler için ise 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Halkbank 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyetleri ve Ödeme Planı

Halkbank’tan özel sektör çalışanlarına özel olarak sunulan ihtiyaç kredisi kapsamında 50.000 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde, 262,50 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti ve aylık yüzde 1,35 oranında sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları eşliğinde aylık bin 506,64 Türk Lirası tutarında eşit taksit tutarı eşliğinde kredinizi çekebilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak da kredi tahsis ücreti ödemeden aylık yüzde 1,40 oranındaki sabit ihtiyaç kredisi faiz oranıyla kredinizi çekerek, 48 ay vade seçeneğinde aylık bin 525,78 Türk Lirası tutarında ödemelerle kredinizi ödeyebilirsiniz.

Kredi tahsis ücreti ödenmesi halinde 50.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisi için yapılacak toplam ödeme miktarı 72 bin 318,72 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücretinin ödenmemesi halinde yapılacak toplam geri ödeme miktarı ise 73 bin 237,44 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Halkbank’tan çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için, kredi vade süresi boyunca hayat sigortası uygulaması gerçekleştiriliyor. Kredi başvurusu için Halkbank’ın internet sitesi üzerinden başvurunuzu online olarak yapabilirsiniz. Aynı zamanda yanınızda nüfus cüzdanınız, gelir belgeniz ve ikâmet adresinizi gösteren belge ile birlikte size en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek kredi başvurunuzu bizzat gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.