Ana SayfaKredilerDenizbank'tan 60 Ay Vadeli Enerji Tasarruf Kredi Kampanyası

Denizbank’tan 60 Ay Vadeli Enerji Tasarruf Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, İZODER Teknik Danışmanlığı ile yalıtım harcamaları için avantajlı faiz oranları ile müşterilerine Enerji Tasarrufu Kredi Kampanyası sunuyor.

Müşterilerinin hem giderlerini azaltmasına hem de çevreyi korumasına yardımcı olan Denizbank, hem tüketicilere hem de KOBİ’lere yalıtım harcamaları için 60 aya varan vade seçenekleri ile Enerji Tasarruf kredi kampanyası imkanı sağlıyor.

Doğal kaynakların azalması bireylerin giderlerini azaltarak tasarruf yapmalarını sağlamalarını, çevre konusunda önlemler almalarına yönlendirmelerini, binaların tüm çatı, duvar, pencere ve döşeme yalıtımlarının yapılması kapsamında enerji tasarrufunun sağlanması hedeflenip, aynı zamanda kampanya kapsamında ısı, su, ses ve yangın yalıtım ihtiyaçlarından da yararlanılabilinmektedir.

Yüzde 0,65’ten Başlayan Faiz Oranları!

Masrafsız ihtiyaç kredisi sunan Denizbank, yüzde 0,65’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Enerji Tasarruf Kredi kampanyası faiz oranları hem vadelere hem de temin edilen kredi tutarına göre değişmektedir. 12 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 0,65 oranında, 12 aydan 24 aya kadar olan süre için yüzde 1,20 oranında, 24 aydan  36 aya kadar olan süre için yüzde 1,48 oranında, 36 aydan 48 aya kadar olan süre için yüzde 1,55 oranında, 48 aydan 60 aya kadar olan süre için ise yüzde 1,50 oranında faiz uygulanmaktadır.

Kredinin üst limiti ise 60 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 60 bin TL’den daha yüksek tutarlı kampanya kapsamında kredi temin edilememektedir. Başvurular ise banka şubelerinden yapılmaktadır.

10.000 TL Enerji Tasarruf Kredi Kampanyası

Denizbank’ın düzenlediği kampanyadan temin edilen 60 ay vadeli 10 bin Türk Lirası finansman için aylık kredi ödemesi yüzde 1,50 faiz oranı ile 253,93 Türk Lirası, toplamda ödenecek tutar ise 15 bin 236,06 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.