Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB, En Az Lisans Mezunu Personel Alımları Yapacak!

TEB, En Az Lisans Mezunu Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bünyesinde tam zamanlı görevlendirmek üzere Yurt İçi Transferler Yönetici Yardımcısı/Yetkilisi alımları yapacak.

Finans departmanında görevlendirme üzere personel alımları yapacak olan TEB, başvurusunu şartlara uygun gördüğü adayları uzman pozisyonunda görevlendirecek olup, adayların en az lisans mezunu olmaları istenmektedir.

TEB Personel Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanına ilişkin olarak adayların yetkili alanında en az 2 senelik tecrübelerinin bulunması istenmektedir. Buna ek olarak aynı zamanda en az da 4 senelik Şube Operasyon tecrübelerinin olması istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak tüm adayların Orta seviyede İngilizce bilgilerinin olması istenip, yoğun iş temposuna uyum sağlamaları, esnek çalışma saatlerine çalışabilecek pozisyona uygun olmaları, 10 parmak veya çok hızlı bir şekilde klavye kullanabiliyor olmaları istenmektedir. İnsan ilişkilerine önem veren banka, başvuru yapacak adayların da aynı önemi vermelerini, her zaman pozitif olmalarını, yapıcı olup, zaman yönetiminde başarılı olmaları istenmektedir.

Söz konusu banka personel alımları kapsamında tüm adayların her zaman dikkatli ve son derece titiz olmaları istenip, sosyal ilişki kurma ve geliştirme konusunda başarılı, her zaman yeni fikirler üretebilme potansiyeline sahip, ekip çalışmalarında başarılı, öğrenmeye  ve gelişmeye her zaman açık, proaktif bakış açılarının gelişmiş, uyum ve mevzuat kurallarına hakim olmaları istenmektedir. Başvuru yapacak erkek adayların ise askerlik hizmetlerini yerine getirmiş olmaları istenip, tüm adayların sistem kullanma yeteneklerinin olması istenmektedir.

Banka İş Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

TEB tarafından yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların alanları konusunda en az 2 en fazla ise 6 senelik tecrübeleri olması istenip, son başvuru tarihi ise 28 Nisan olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra banka şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir.

TEB tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-yurt-ici-transferler-yonetici-yardimcisi-yetkilisi-1994885

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.