Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası, Eğitim Departmanına Personel Alımları Yapacak! Son Başvuru: 9 Mart!

Garanti Bankası, Eğitim Departmanına Personel Alımları Yapacak! Son Başvuru: 9 Mart!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, Eğitim Müdürlüğü Birimi’nde görevlendirmek üzere üniversite mezunu banka personel alımları yapacak.

Eğitim Teknolojileri ve Bilgi Yönetimi Yönetmeni alımları yapacak olan Garanti Bankası, şartlara uygun olan olup, başvurularını kabul ettiği adayları İstanbul’da istihdam edecektir.

Garanti Bankası Personel Alımları

Yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapacak adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olması istenmektedir. Üniversitelerin Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Bölümünden mezun olup, benzer alanlarda en az 4 senelik tecrübesi bulunan adayların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

Performans Danışmanları tarafından belirlenen çalışanların mevcut ve ilerleyen dönemlerdeki görevlerinin gerektirdiği eğitim gereksinimlerinin detaylı bir şekilde incelenmesi, bu kapsamda ihtiyaçlara uygun olarak geliştirilmesi gereken eğitim programlarının teknolojik tasarımında görev alma ile gerektirdiği durumlarda deste verilmesi, hem yeni hem de var olan eğitimlerin çok daha verimli olarak sunulmasının sağlanması için en uygun teknolojik eğitim yöntemleri ile birlikte eğitim araçlarının belirlenmesi, bunların eğitim programlarına entegre edilmesi kapsamında Performans Danışmanları ile birlikte çalışılması, eğitim merkezinde kullanılacak olan tüm eğitim araçları ile teknolojilerinin geliştirilmesinin sağlanması, dijital gelişim çözümlerinin zenginleştirilmesi görevleri yapılacaktır.

Yapılacak görevlere ilişkin olarak banka iş başvurusu yapacak adayların hem yazılı hem de sözlü iletişimlerinin kuvvetli, takım çalışmalarında hem uyumlu hem de başarılı, insan ilişkilerinin son derece iyi, fasilitasyon ve sunum yeteneklerinin gelişmiş, her zaman araştırmacı, her zaman gelişime ve öğrenmeye açık, yenilikçi, ilişki yönetimlerinde başarılı, teknolojinin aktif bir şekilde kullanılması istenmektedir.

Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları istenip, tüm adayların planlama ile organizasyon yeteneklerinin gelişmiş olması, zaman yönetiminde başarılı olmaları istenmektedir.

Garanti Bankası Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Eğitim departmanında sürekli ve tam zamanlı istihdam imkanı sağlanacak olup, son başvuru tarihi ise 9 Mart 2018 olarak belirlenmiştir.

Garanti Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-egitim-teknolojileri-ve-bilgi-yonetimi-yonetmeni-1987080

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.